Ez normális hogy az unokatesom be depressziózot vagy dilizett?
Nyugodt hangnemben kérdezd meg tőle a változásának okát.
Ha durván válaszol, ne fűzd tovább a beszédet, hanem kérdezd meg a szüleit, testvéreit, barátait, hogy velük szemben is így viselkedik-e. Ha igen, akkor kezeltetni kell. Ha másokkal szemben maradt a régi, akkor csak veled nincs kibékülve.
Ennek okát szintén a családja kérdezhetné meg tőle és elmondanák Neked.
Akkor hagyd amíg megnyugszik, valószínűleg valamin felhúzta magát, lehet, nem is miattad, csak rajtad vezeti le.
Ne foglalkozz vele, mármint ne bunkózz vissza, meg ne ignoráld, csak hagyd magának, ha ő megy szólni, akkor meg elődöntöd megbocsájtasz-e neki.
Én az egyik unokatestvéremmel jártam így, egyszer csak a semmiből megutált, az elején próbálkoztam, most meg simán elmegyünk egymás mellett az utcán. Szomorú, de van ilyen.
Én is azt tanácsolom, amit a 6. válaszoló. Hagyd amíg megnyugszik, de ha mondani valód van feléje, akkor mondd meg neki, tehát ne hallgass, ha valamit közölni akarsz vele (Pl. Légy szíves csukd be az ajtót).
Ne Te légy az, aki dacból hallgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!