Nyugat-Magyarországon tényleg kedvesebbek az emberek?
Ja és még hozzátenném, hogy a nagyszülőktől illetve szülöktől is azt lehet hallani, hogy 15-20 éve még ismerték a falu 90% át most már az 5% át se annyi minden változott. Teljesen eltűnt az amikor még mindenki ismerte a másikat.
Szóval ami rend volt régen az már nem létezik, mindenki a magáét nézi, mert senki se ismer senkit már.
Mondjuk engem ez a része annyira nem is zavar. Én sem vagyok az a haverkodós tipus, ha beköltöznék valahova.
De az, hogy a békés falvakból konkrétan egy szétkúrt hányadék lett az szomorú.
Autók mnidenfele, füves részek széttaposva, az aszfalt totál lepusztult stb.
Egyszerűen a tipikus szűkebb falusi utcákba rémálom bemenni, mert legaalább a sáv felében autók parkolnak. Sokszor a saját kaupudba is belelógva.
Ez egy kisebb faluban abnormális, és itt a határ mentén már mindenhol ez van. Messzire sem kell menni mikor még nem ez volt.
És még mi lesz ezután...
Sajnos a házakat nem lehet arrább tenni, utcákat nem lehet szélesíteni, így tömve van minden, ami az emberek viselkedését is befojásolja és a közelekedés kultúrát is.
De a legjobb mikor tucatjával épülnek a társasházak, egy egy lakótelep már 3 szor akkora mint 15 éve, de bolt? Na az sehol.
Akkor mindenki 300-500 asával be a városba vásárolni.
Lassan már konkrétan terület sem marad szabadon, de bolt sehol, és így nem is lesz. Gyönyörű...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!