Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány órakor keltél a legkorább...

Hány órakor keltél a legkorábban a munkahelyed miatt? Hogyan bírtad megszokni valamennyire?

Figyelt kérdés

Legkorábban 4.45 - kor keltem még a legelső munkahelyemen. Borzasztó volt! Akkor voltam 21 éves. Mindig utáltam a korán kelést! Egyszerűen nem tudom teljesen megszokni!

Igaz, nem vagyok korán fekvő típus. Este is megvan a magam foglalkozása. Képtelen lennék már nyolckor - vagy kilenckor lefeküdni aludni.

Most is raktárban dolgozom 29 évesen. A sofőrökkel szoktam beszélni ki mikor kel. Nekik már gyakran hatkor indulniuk kell a telephelyről! Nem ritka az sem, hogy 7 - re már például Nyíregyházán kell lennie, úgy, hogy ő budapesti és a telephely is ott van! Mondta, hogy háromkor kel!

Igaz, a teherautó sofőrök többnyire már legkésőbb 2 óra felé végeznek.

A legnehezebb a GLS futároknak, mert ők már 6 - kor bent vannak a telephelyen, hogy összekészítsék az árut, amit 7 órától kiszállítanak. Ráadásul, ők délután fél négyig minimum nyomják a melót! Ünnepek tájékán gyakran ötig - hatig is! Nekik az átlag napi cím 110 - 130 cím még nyáron is! Kemény lehet! Nem csoda, hogy 5 év alatt már vagy a 6. új futár viszi tőlünk az árut, mert nem csinálják 1 - 2 évnél tovább...

Egy nemzetközi kamionos barátom viszonylag könnyen alkalmazkodott annak idején a korán keléshez. Nyáron is lehúzta a redőnyt este nyolckor, mert reggel négykor kelt.

Igaz, ma már nem nemzetközizik és el is költözött otthonról a menyasszonyához, de kamionozott vagy 6 évig.

Egyébként, jelenleg 5.40 - kor kelek. Átlagosan 6 - 6 és fél órát alszom. Ez sem sok, de a napi munkavégzéshez elég. Ha itthon vagyok hétvégén, úgyis bepótolom az alvásmennyiséget.

2021. dec. 5. 11:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
3:15 volt a legkorábbi, de az kb 1-2 hét volt csak és csak gyakorlat volt. Rendes munkahelyen 4 óra volt a legkorábbi időpont amikor felkeltem.
2022. márc. 10. 14:57
 22/22 anonim ***** válasza:

3-kor kezdődött a legkorábbi műszak, amikor messzebb laktam, ez 1:30-as kelést jelentett, mikor közelebb költöztem, akkor “csak” 2:00-t. Nem tudtam megszokni, de igazából hosszútávon semmilyen más korán kelést sem 8-9 előtt. Egyszerűen fizikailag képtelen vagyok 22-23h-nál előbb elaludni és szükségem van legalább 7-8 órányi alvásra, de rendes kipihentséghez inkább 9-10-re.

Nem egy általános javallat és szokatlan is, de nekem az éjszakai műszak segített. Napközben csont nélkül alszom, besötétítek teljesen és kész. Pihentető is, míg ha korán kellett kelnem, az egyszerűen már előre belém rakta az ideget is és ha el is aludtam időben, tuti felébredtem kb óránként, amiből visszaaludni se sikerült gyakran.

dec. 22. 02:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!