Ha lesz távoktatás a közeljövőben távoktatás akkor szerintetek mikor lesz legkorábban?
Szia!
Esti gimibe járok!
Tegnap volt legelőször távoktatás nálam! Ha jól tudom azért, mert valaki covidos volt a suliban vagy annak a gyanúja volt.
Szerintem lehet, hogy legkorábban november végén lehet vagy decemberben. Az is lehet, hogy janúárban is, lehet a legkorábban vagy februárban, estleg márciusban! Vagy nem lesz.
Nem lesz távoktatás.
2022 tavaszán országgyűlési választások lesznek. A fidesz már erre fordult rá. Szerinted szeretnének potenciális szavazókat veszíteni amiatt, mert a távoktatás miatt háborognak a szülök, munkáltatók?
Feltételezem 7-es, hogy a gyerekek, akik naponta 3x kiírják a kérdésüket, hogy mikor lesz távoktatás, nem egyetemisták, hanem általános iskolások/gimnazisták.
A közoktatásban nem lesz távoktatás.
Általánosban és középiskolában szerintem kizárt az online. Max. egyetemen, de azt sem fogják központilag elrendelni, hanem amelyik úgy dönt, átáll egy időre hibridre.
Azért ha jössz-mész az országban, városokban, nem úgy tűnik, mintha világjárvány lenne. Zajlik az élet ezerrel:-)
Ha az eddigi számok miatt nem korlátozott a kormány, már ezután sem fog szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!