Szerintetek idén lesz online távoktatás az iskolákban?Ha igen akkor szerintetek mikor lesz legkorábban?
Figyelt kérdés
2021. okt. 4. 22:07
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
72 szavazat
1/11 anonim válasza:
Felsőoktatásban talán november közepétől. Közoktatásban szerintem nem lesz.
3/11 anonim válasza:
Szerintem csak offline távoktatás lesz.
4/11 anonim válasza:
Nagyon remélem hogy november közepétől bezárnak az egyetemek
5/11 anonim válasza:
Nálunk egyik napról a másikra kötelező lett a bemeneti kezfertotlenites. Következő valszeg a maszk lesz...jopar tanár használja már
6/11 anonim válasza:
A gyerekem gimijében (Bp. 11.ker.) szeptember 20-tól kötelező az iskolában viselni a maszkot mindenhol (kivéve tesiórán), kézfertőtlenítés és lázmérés is van. Én úgy gondolom, hogy próbálják megelőzni a bajt. Ha ezen múlik, hogy ne legyen online oktatás akkor én támogatom ezen intézkedéseket.
7/11 anonim válasza:
Lesz, lesz, lesz! Csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!
Akárhová rejtőzhetnek, a fertő elől nem menekülnek! Erről majd a kovid 19 tesz, tesz, tesz!
8/11 anonim válasza:
7-es XDD, jó a gondolkodásod én is remélem. Lesz,lesz,lesz!
9/11 anonim válasza:
Szia! EÜ-s vagyok.....Minden bizonnyal lesz.... Október-November környékén!
:)
10/11 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy lesz. Csak lenne már minél hamarabb. Mérföldekkel jobb online, élőben kibírhatatlan az egyetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!