Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tennétek ha megnyernétek...

Mit tennétek ha megnyernétek az 5-lottót? Milyen terveitek lennének? Például 2,41 milliárd Ft nyernétek.

Figyelt kérdés

Mondj legalább öt dolgot.

Hány éves és milyen nemű vagy?

2021. dec. 4. 09:53
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

Javitas megoldanom.

32 N

2021. dec. 6. 14:49
 42/49 anonim ***** válasza:
72%

22 éves nő vagyok.

- Lakást vennék.

- Utazgatnék.

- Vállalkoznék.

- Befektetnék jelentős összeget.

- Kalandos életet élnék.

2021. dec. 7. 21:17
 43/49 anonim ***** válasza:
38%

Már kommenteltem ide, természetesen jól le is lettem pontozva, de muszáj írnom.

Reálisan nézve, a dolog lelki nyomást adó oldalát miért nem nézi senki? Ez nem úgy működik, hogy hopp, akkor ott van pár milliárd a számládon és akkor de jóó, utazgatok, lakást veszek, elvagyogatok.

Nem, ennek nagyon komoly torzító hatása van, az ember hirtelen azt sem fogja tudni, hogy mit csináljon és ebből általában valami nagy baromság sül ki és ez nem lenézése senkinek, hanem egyszerűen ilyen gyarló emberek vagyunk. Hallottatok már milliárdosokról, akik lottón nyertek és hatalmas, stabil, jövedelmező birodalmat építettek fel? Na és hallottatok már lottón nyerő, pénzszóró vagy rossz helyre befektető emberekről, akik miután eltapsolták az összes pénzüket, rosszabbul éltek, mint utána és azt kívánták, bárcsak soha nem nyerték volna meg?

Elgondolkodtató... De felőlem lehet ábrandozni utazgatós, lazulgatós életről, de mindenkinek őszintén kívánom, hogy soha ne nyerje meg a lottót, a saját érdekében.

2021. dec. 7. 21:37
 44/49 anonim ***** válasza:
100%

#43 hallottál már anonimról? nem véletlenül van... vannak gazdagok, akik azt sem tudják, hogy lottót nyertek :D

aki elbassza a pénzt, azt nem kell sajnálni. vannak buták...

2021. dec. 7. 21:44
 45/49 anonim ***** válasza:
100%
akikről azt sem tudják, hogy lottót nyertek*
2021. dec. 7. 21:45
 46/49 anonim ***** válasza:
75%
Igen, csak aki világéletében max pár milliót kezelt egyszerre, attól nem várható egyébként el, hogy ennek az összegnek a több ezerszeresét egyik napról a másikra felelősen kezelje.
2021. dec. 7. 21:56
 47/49 anonim ***** válasza:
100%
46# tudom, de akinek van esze az meg tudja csinálni, nem költ luxus dolgokra.
2021. dec. 7. 22:06
 48/49 anonim ***** válasza:
100%
Èn a #21-es válszt írtam mègis le lettem pontozva, csak azt nem èrtem mièrt? Talán a sonkás rèszèrt? Nos elárulom hogy nekem ez a kèt ètel a legkedvencebb ètelem. A többi pont egyik rèsze a lelkemnek kedvez, másik rèsze a testemnek. Azokon kívül mindenem megvan. Tv, laptop, telefon, háztarttási kis ès nagygèpek. Ezek közül semmit nem cserèlnèk le, dobnèk ki csak mert pár milliárd forint a nyakamba szakadna. Mèg a nagy ház is kilenne használva, mert vagy a családommal èlnènk benne, vagy kiadnám a szobákat albèrletbe, ès az is csak a pènzt hozná. Azèrt ha belegondolunk 4 hálószoba nem is olyan sok, mert pl ha családot alapít az ember nem árt ha van külön szoba a gyerekeknek, ès ha úgy alakul az idős szülők is odaköltözhetnek. A moziszobában meg eggyütt kapcsolódhatna ki az egèsz család. Mert igazából annak sem kell egy hatalmas helysèg csak bekell fèrjen egy kanapè, pár fotel meg egy jó nagy tv. Akkora szoba elèg is lenne mint a mostani szobám.
2021. dec. 8. 09:44
 49/49 anonim ***** válasza:
Ráéreznél te komám.
2021. dec. 8. 18:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!