Mit tennétek ha megnyernétek az 5-lottót? Milyen terveitek lennének? Például 2,41 milliárd Ft nyernétek.
Mondj legalább öt dolgot.
Hány éves és milyen nemű vagy?
22 éves nő vagyok.
- Lakást vennék.
- Utazgatnék.
- Vállalkoznék.
- Befektetnék jelentős összeget.
- Kalandos életet élnék.
Már kommenteltem ide, természetesen jól le is lettem pontozva, de muszáj írnom.
Reálisan nézve, a dolog lelki nyomást adó oldalát miért nem nézi senki? Ez nem úgy működik, hogy hopp, akkor ott van pár milliárd a számládon és akkor de jóó, utazgatok, lakást veszek, elvagyogatok.
Nem, ennek nagyon komoly torzító hatása van, az ember hirtelen azt sem fogja tudni, hogy mit csináljon és ebből általában valami nagy baromság sül ki és ez nem lenézése senkinek, hanem egyszerűen ilyen gyarló emberek vagyunk. Hallottatok már milliárdosokról, akik lottón nyertek és hatalmas, stabil, jövedelmező birodalmat építettek fel? Na és hallottatok már lottón nyerő, pénzszóró vagy rossz helyre befektető emberekről, akik miután eltapsolták az összes pénzüket, rosszabbul éltek, mint utána és azt kívánták, bárcsak soha nem nyerték volna meg?
Elgondolkodtató... De felőlem lehet ábrandozni utazgatós, lazulgatós életről, de mindenkinek őszintén kívánom, hogy soha ne nyerje meg a lottót, a saját érdekében.
#43 hallottál már anonimról? nem véletlenül van... vannak gazdagok, akik azt sem tudják, hogy lottót nyertek :D
aki elbassza a pénzt, azt nem kell sajnálni. vannak buták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!