Ti mit tennétek, ha megnyernétek az EuroMillions főnyereményét? (kb.60 milliárd Ft)
folytatnám az életemet tovább, haladnék a saját projektjeimmel
ahogy eddig terveztem idővel felmondanék a munkahelyemen és a saját vállalkozásomat indítanám el (amit jó eséllyel jövő február környékén tervezek indítani)
annyiban változnának a jelenlegi tervek, hogy kevésbé vállalnék be mellékest a hobbimból, csak a szakmai fejlődés döntene
Létrehoznék egy Kft-t és egy alapítványt.
Utaznék sokat.
Segítenék állami gondozott gyerekeken, anyaotthonban élő anyákon és gyerekeiken, és rákbeteg gyermekeken.
És persze jól élnék. A jelenlegi munkahelyemre többé nem járnék be. :)
Nem lehet megnyerni, kamu az egész mostanában, de ha csoda történne és megnyernèm, akkor csinàltatnèk egy egyedi modot èscvalami drága tankot is vennék rá, vennék egy 2 szintes házat beltèri medencèvel, szaunàval, jakuzzival, berendeznèm gyönyörű bútorokkal, nagy tv-vel, vennék egy xboxot, örökbefogadnèk a kertbe két kutyát, és beköltöznèk a pàrommal. Valahol ez az egész a Balaton környékén lenne. Vennèk egy elektromos autót.
Ezután elkezdenènk utazgatni a pàrommal nagyon rég látni akarom Hollandiàt, Csehorszàgot, Kínàt és Amerikàt.
Kiadatnàm a műveimet, és végre alapítanèk egy vállalkozàst amire már régóta vàgyom.
Alapítvány olyan embereknek akik megérdemlik szerintem. Nem feltétlen a szegényeknek adnám, inkább okos (akár jómódú) ifjaknak olyan eszközöket biztosítanék ami elérhetetlen akármilyen gazdag is a család.
Nem fog venni senki többszáz millió forintért ipari robotkart hogy pistike azon gyakoroljon otthon a garázsban.
Meg együttműködnék, támogatnám az egyetemet. Jobb gépek, jobb felszereltség stb
Borzasztó sok pénz, én nem hiszem, hogy a mai világban lehet ennyi pénzzel "biztonságban" élni, én nem vágyok az ilyen amerikai celeb féle életre, hogy az ajtón se mersz kilépni 5 testőr nélkül.
Viszont mivel fikció ezért: biztos építenék egy kórházat nem bevétel jellegűre, ahol jók lennének a körülmények. Amúgy az a vicc, hogy annyira drága az EÜ berendezés, hogy lehet ez a pénz nem is volna elég.
Családban vennék mindenkinek egy házat/lakást ahol szeretne élni, barátoknak akik mellettem voltak/vannak segíteném őket az életben.
El utaznék végre ahová szeretnék, nagyjából ennyi, semmi világmegváltó, jobban élném az életet az biztos.
Vennék egy nagyon nagy villát, egy neon fényes hatalmas medencével, sport autókat edzőtermeket, meg rengeteg sok mindent.
De a leg első dolgom az lenne hogy árva gyerekeken meg betegségben szenvedő gyerekeken segithessek, az lenne a világon a leges leg nagyobb boldogságom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!