Mit tennétek ha megnyernétek az 5-lottót? Milyen terveitek lennének? Például 2,41 milliárd Ft nyernétek.
Mondj legalább öt dolgot.
Hány éves és milyen nemű vagy?
A mesterképzést az Egyesült Királyságban végezném el (jelenleg is ez a terv, de ennyi pénzzel gyakorlatilag biztosítva lenne), és az egyetem városában vennék is magamnak egy jó kis lakást. Több a világ minden pontján lévő programra beíratnám magamat (tanulmányi, önkéntes, stb.), és valószínűleg elcsábulnék egy firenzei lakás iránt.
Ami megmaradna, az félretenném, ki tudja, hogy mit hoz a jövő. Senkinek nem adnék így, viszont azt megmondanám nekik (család, legközelibb barátok), hogyha valami komoly gond van, akkor ki tudom őket segíteni.
22/L
- Kifizetem a tartozásaimat.
- Felújíttatom a lakást, amiben élek, főleg a konyhát.
- Veszek egy középkategóriás kocsit és motort, minőségi motoros felszereléseket.
- Tartok egy gazdag karácsonyt, mindenki megkapja, amit szeretne, például a gyerek egy jó számítógépet.
- Felmondok a munkahelyemen, és keresek helyette olyan melót, amit örömmel tudok végezni.
- Veszek egy jobb számítógépet ehelyett, ebook olvasót, mindenféle kütyüt.
- Elmegyek a párommal valahova külföldre, mondjuk Új-Zélandra, vagy Japánba. Vagy mindkét helyre.
- Veszek pár jó fotós cuccot, teleobjektívet, kamerát.
- Megveszem az összes könyvet, amit hiányolok a polcról.
- Veszek néhány ingatlant, a maradék pénzt meg szakértő segítségével fektetem be kötvényekbe, ilyen-olyan papírokba.
43F
Saját lakás 100 millióig, 2 normális auto, keresnék egy ingatlanost és megbíznám további 10, kb 50 milliós lakás vásárlásával és kiadásával.
Másik 100 milliót elszórakoznék. A maradék menne különböző megtakarítási formálva diverzifikalva, figyelve arra, hogy havi pár százezret mindig fel tudjak venni 🤷🏻♂️
Valószínűleg felmondanék.
- Vennék egy házat
- Vennék ingatlanokat és bérbe adnám
- Tőzsdéznék
- Ellátogatnék a kedvenc országaimba
- Támogatnám a szüleimet, ha szeretnék nekik is veszek egy házat, hogy elköltözhessenek
19/L
- kifizetném a hitelem
- rendezném a család pénzügyeit
- pár helyre adakoznék belőle
- ingatlanba fektetnék
- majd fognám a táskám és nekiindulnék a világnak, amíg csak a pénzem engedni
nagyjából ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!