Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tennétek ha megnyernétek...

Mit tennétek ha megnyernétek az 5-lottót? Milyen terveitek lennének? Például 2,41 milliárd Ft nyernétek.

Figyelt kérdés

Mondj legalább öt dolgot.

Hány éves és milyen nemű vagy?

2021. dec. 4. 09:53
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
85%

Vennék a Balatonon egy házat, szerintem Balatonfüreden. Egy kerteset, emeletes, de nem túl nagyot, max. 100-120 nm2. Lenne erkélye, terasza is. Vennék egy valamilyen fajta macskát, szerintem sziámit, meg egy kutyát.

Sok-sok könyvet vennék, lenne a házban egy könyvtárszoba is. Feltölteném a ruha készletemet, mert nő létemre nem sok ruhám van. Vennék ékszereket, mert azokat nagyon szeretem. Vennék egy Suzuki Vitarát, cappuchino színben, mert nagyon tetszik. Jótékonykodnék, a többit befektetném. Nyitnék egy könyvesboltot. Sokat utaznék és nyaralnék.

Nincsenek nagyra törő vágyaim, ezekhez elég lenni 500 millió forint is szerintem.

2021. dec. 4. 12:53
 32/49 anonim ***** válasza:
100%
Elvonulnék a családommal egy eldugottabb helyre, valahová nyugat-magyarországra és feltűnés mentesen élveznénk a nyereményt😃
2021. dec. 4. 13:25
 33/49 anonim ***** válasza:
100%

Ja, az öt dolog:

Egy ház, ami inkább erődítmény lenne.

Egy olyan műhely, amilyen az álmaimban szerepel, hogy csak a hobbimnak élhessek.

Bővíteném a befektetéseimet.

Egy nyaraló, az általam preferált helyen.

Kocsi, motor.

32#

2021. dec. 4. 13:28
 34/49 anonim ***** válasza:
18%
Már a legelején az összeg legalább 90%-át befektetném gyorsan jövedelmező vállalkozásokba, illetve részvényekbe. Miután sikerülne anyagilag egy olyan szintet megütni (dollár milliók) akkor pedig feljebb lépnék és még nagyobb vállalatokba fektetnék be. Azon a szinten már elismert befektető lehetnék olyan nagynevű cégeknél mint a SpaceX vagy a Tesla. Biztos vagyok benne hogy ezek lesznek a 21. század egyik ha nem legnagyobb vállalatai Elon Muskal az élen. A távoli jövőben pedig (2040-50 körül) amikor már konkrétan a dollár milliárdokat számolnám akkor megpróbálnám a földi éhezést és szegénységet teljes egészében felszámolni. Afrika és Ázsia legnagyobb részén megsokszorozni az ott található oktatási intézmények számát és fejleszteni azok minőségét. Hatalmas gyárakat és cégeket odatelepíteni a munkanélküliség megszűntetése érdekében. A kezdeti nehézkes indulás után pedig amikor ezek az országok saját lábra álltak onnantól kezdve “önműködő gépezetként” képesek lennének saját magukat ellátni. Utána meg már következhetne a teljes egészében orvostudományba és környezetvédelembe való befektetés. Gyönyörűen hangzik Elon Musktol (és az is) hogy a Mars irányába kacsingat és ott képzeli el az emberiség egy részének jövőjét, viszont meglátásom szerint ha időben (és elegen) kapcsolnánk akkor még ezt a világot is meg lehet menteni. Ideje lenne feltakarítani a sarat magunk után.
2021. dec. 4. 14:36
 35/49 anonim ***** válasza:
57%

34-es utolsó vagyok.

Lemaradt: 21/F

2021. dec. 4. 14:42
 36/49 anonim ***** válasza:
64%
#34-es te tisztában vagy vele, hogy ez mekkora összeg lenne? A század részének sem lennél még a közelében sem a dollármillióiddal. Dollárbilliárdok kellenének ahhoz vastagon, hogy te egy globális éhezést felszámolj..
2021. dec. 4. 16:39
 37/49 anonim ***** válasza:
79%
Rögtönözni fogok, de előtte csak berúgunk, nem?
2021. dec. 5. 01:43
 38/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondom el egy ideig, hogy nyertem, addig kitervelek, hogy miben fektessem be a penzt.

Semmi luxust, csak azt amire szuksegunk van. Pl ház, autó, nyaralás

2021. dec. 6. 00:52
 39/49 anonim ***** válasza:
61%
Ja es menhelyeknek segitenek nehany alkalommal.
2021. dec. 6. 00:53
 40/49 anonim ***** válasza:
21%

Mivelhogy Istennek köszönhetem a szerencsém támogatnam azokat akik az Ö beszédét mondják hogy minél többen megismerjék az egy Igaz Istent és fiát Jézus.Kr. hogy megmenekulhessenek az örök ítélet alól es örök életet elnyerhessék.

Segítenemaz árvákat és azokat a közeli ismerőseim -2őt főleg akik eléggé egyszerűen élnek és kevés a pénzük-egyeduli anyák.

Lecseréljem a ruhatáram és vennék magamnak ezt-azt és befektetnék.

Segitenem aposom anyósom (mert ők is segítettek nekünk) de nem árulnám el hogy nyertem.

És főleg alkalmaznék bejarónőt mert van kisbabám és eléggé nehéz egyedül mindent megoldania.

2021. dec. 6. 14:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!