Mit tennétek ha megnyernétek az 5-lottót? Milyen terveitek lennének? Például 2,41 milliárd Ft nyernétek.
Mondj legalább öt dolgot.
Hány éves és milyen nemű vagy?
Èpítenèk egy saját házat akadájmentesítve legalább 4 hálószobával ès ugyan ennyi fürdőszobával, moziszobával, egy jó nagy konyhával ès egy jó nagy ètkezővel.
Visszavásárolnám az előző lakhelyünket amit mindenfelől fák ès erdő vett körül ès azt is felújíttatnám.
Kicserèlnèm az elavult elektronikus eszközeinket ( mondjuk ez jelenleg csak a nyomtatónkra vonatkozik ) ès a règi bútorokat.
Èpíttetnèk egy kis saját üvegházat amiben a virágjaim tartanám ès bővítenèm az állományom amik főkènt kaktuszokból állnak.
Vennèk legalább 100 kiló kolzsvári szalonnát ès ugyan ennyi hagyományos sózott-füstölt sonkát ès mást sem ennèk mèg van belőlük :D
Illetve új autót vennèk, olyat aminèl nem èrzek fájdalmat minden be ès kiszálláskor ( eü okok miatt ) tehát bővebb, tágasabb beltèrrel rendelkezik ès magasabb mint a jelenlegi.
Először is befejezném az egyetemet úgy, hogy ne kelljen azon stresszelnem, hogy mi lesz, ha nem jön össze a megfelelő kreditmennyiség vagy átlag az állami ösztöndíjhoz. Amikor be kell mennem pár napra (levelező), akkor nem kollégiumban aludnék, ahol emeletenként egy fürdőszoba van, hanem egy kényelmes kis szálláson, ahonnan taxival mennék be meg vissza a szállásra, hogy ne kelljen egy csomót várnom a buszra.
A gyakorlati helyem mellett (ami nagyon messze van az egyetemtől) vennék egy kis házat, mivel az egyetem elvégzése után ott fix állásom lesz. Ha megnyerném a lottót, akkor is szeretnék ott dolgozni.
A családomnak nem mondanám el, hogy mennyi pénzem van. Kisegíteném őket anyagilag, de valahogy úgy, hogy ne tudják meg, hogy tőlem van a pénz.
Elkezdeném luxuskajával etetni a macskánkat. Most se kap nagyon rossz tápot, magas hústartalmú és gabonamentes, de vannak ennél sokkal jobbak is.
Szeretnék elmenni pár helyre nyaralni. A listámon van Japán, Anglia és Görögország is, de egy nyugis hazai gyógyfürdőre se mondanék nemet.
Elkezdenék egészségesebben étkezni, több zöldséget, gyümölcsöt enni. Sajnos a viszonylag olcsó alma, banán nem a kedvencem, epret, szőlőt, áfonyát meg nem tudok olyan gyakran venni.
Elmennék egy magándokihoz is, hogy végre normálisan ki legyen vizsgálva, hogy mitől fáj állandóan a gyomrom. Állami ellátásban egy tejallergia-vizsgálat után elhajtottak a francba, pedig attól, hogy az negatív lett, még nem lettem jobban.
Persze vennék pár kütyüt is, jó lenne egy laptop az egyetemhez, egy második monitor a számítógéphez, egy okoszár az ajtómra, egy infrás telefon, egy új íróasztal, aminek állítható a magassága és lehet állva is használni, eg ypár LEGO készlet, egy csomó könyv, egy kényelmes fotel, egy új fürdőkád (a mostani kb. 25 éves, és kezd rozsdásodni, meg be is van horpadva), de ha már itt tartunk, egy kültéri fűtött medence is tök jó lenne. Meg egy automata váltós autó, akkor taxiznom se kéne.
A legtöbb pénzt valószínűleg befektetném, jó lenne, ha csak a kamatokból meg tudnék élni, hogy ha nem tudok vagy nem akarok dolgozni, akkor se legyenek anyagi gondjaim.
tipikus magyar.. előre elkölti azt, ami nincs a zsebében.
előbb meg kell nyerni, legyen a számlán.. aztán ráérsz elkölteni.
A válaszolók többsége feltételezem nem is lottózik rendszeresen.
a kérdés így szólt: "Mit tennétek ha..?" és nem pedig "Mit fogsz tenni amikor..?".
Nem elég, hogy borzasztó szegényes a fantáziád, még egy egyszerű kérdést sem tudsz értelmezni.
Én azt mondtam a feleségemnek, hogy a következő nagy összegű nyereményt automatikusan utaltassa a saját számlájára!
Ez abban az esetben is igaz, ha ránk köszönne egy ilyen szintű szerencse, - mert mindig álltam és állni is fogom a szavam!
Megbolondulnék, mint az emberek 98%a és az itt választ adók 100%a.
Kaszinó, hatalmas partik, k*rvák. Sportautó, ház medencével stb stb.
Aztán ahogy elfogyott a pénz, rosszabbul élnék, mint a nyeremény előtt.
Lehet magunkat áltatni, de nézzünk csak utána, hogy mi történik a nagy nyertesekkel. Konkrétan ez történik velük, amiket leírtam. Ennyi pénzzel nem tud az átlagember tudatosan bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!