Sok dagadt ember, miért takarózik mindig betegséggel?
A BMI azért hiányos, mert az izomtömeget nem veszi fegyelembe, csak a súlyt. Persze az áltagemberen nincs annyi izom, tehát érhető, hogy aki a felső határnál van, az inkább tűnik túlsúlyosnak.
Mondjuk attól is függ, hogy hogyan oszlik el a súly. Két egyforma magas ember is máshogy néz ki ugyanazzal a súllyal. Nem mindegy, hogy valaki melles-fenekes, ezért az arányok miatt soványabbnak tűnik, mint aki ugyanannyi kiló, de mind a hasán van.
40-es, ne haragudj, de nem vagy túl kedves.
Kerestem neked képet. Ennek a cikknek az ábrája meg is felel:
Tippem szerint neked a másodiktól vagy legkésőbb a harmadiktól mindegyik "kövér".
Én az ötödiktől nevezném kövérnek, a negyedik is még túlsúlyos és nem véletlenül teszek különbséget.
Én a BMI felső határa környékén a másodikra hasonlítok, a durvább 2 év alatt a harmadikra, jelenleg és talán életem nagy részében az elsőre.
Mondjuk nő vagyok, így nem olyan egyszerű, de körülbelül látszik a lényeg így is.
Egyébként neked miért nem mindegy, hogy más hogyan él és hogyan élvezi az életet?
3.képtől már ducinak látom.Mondjuk ez az ábra nem sokat mutat meg arról, hogy a valóságban hogy néznek ki az emberek.Aki oldalnézetből nem tűnik túl ducinak, szemből és hátulról még lehet széles...Ugye ki hogyan hízik.
Nekem teljesen mindegy ki mitől boldog, ezt le is írtam.Azt nem értettem csak, hogy minek ad diétás tippeket olyan ember, akinek volt már gondja a súlyával.Pláne miért egészséges, és vékony, sportos ember(ek)nek, akiknek sosem volt a súlyukkal probléma.
"Azt nem értettem csak, hogy minek ad diétás tippeket olyan ember, akinek volt már gondja a súlyával."
Nem én vagyok, a válaszoló, de mert hiteles? Én legalábbis nem fogadom meg olyanok tanácsait, akik soha nem voltak kövérek. Mintha én antialkoholistaként adnék tanácsot alkoholistáknak, hogy hogy nem kell rászokni az italra, illetve hogy kell leszokni. (Ne igyál.)
47 A kettőnek semmi köze egymáshoz, óriási baromságot írtál.Ahhoz, hogy valaki ne hízzon el olyan étrendre és életmódra van szükség, kitartásra és akaratra.Ne hogy azt hidd már, hogy én, vagy bárki más aki vékony és sportos az nem hízna el, ha csak a szarokat zabálná és tespedne.Ők is híznak olyankor, csak van annyi eszük és akaraterejük, hogy a 3. plusz kilónál legkésőbb megálljt parancsolnak maguknak és átértékelik az életmódjuk.
Erre jön egy korábban súlyproblémákkal küzdő ember, aki épp ebben a pillanatban nincs elhízva, és okoskodik a normális embereknek, hogy hogy kell faszán élni.Ez hiteles?Köze sincs hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!