Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok dagadt ember, miért...

Sok dagadt ember, miért takarózik mindig betegséggel?

Figyelt kérdés
Nem vagyok előítéletes, ezt szeretném leszögezni. Viszont mostanában egyre több a kövér ember, és egyszerűen nem értem, miért jó ez nekik, vagy ha nem jó, miért nem tesznek ellene? Én elhiszem, hogy vannak betegségek, ami miatt valaki túlsúlyos, de erősen kétlem, hogy annyi sokan lennének, csak ezzel takaróznak. De miért nem vallják be, hogy szeretnek zabálni, és kész? Talán még önmaguknak sem vallják be, pedig lehetne rajta változtatni. Nem kell éhezni, meg minden nap az edzőterembe járni, elég lenne tudatosabban táplálkozni, kevesebbet enni, hetente kétszer tornászni. Ez olyan marha nehéz? Jobb zsírdisznónak lenni, mint tenni kicsit az egészségért, jobb kinézetért?

2021. dec. 3. 09:32
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
80%

A BMI azért hiányos, mert az izomtömeget nem veszi fegyelembe, csak a súlyt. Persze az áltagemberen nincs annyi izom, tehát érhető, hogy aki a felső határnál van, az inkább tűnik túlsúlyosnak.

Mondjuk attól is függ, hogy hogyan oszlik el a súly. Két egyforma magas ember is máshogy néz ki ugyanazzal a súllyal. Nem mindegy, hogy valaki melles-fenekes, ezért az arányok miatt soványabbnak tűnik, mint aki ugyanannyi kiló, de mind a hasán van.

2021. dec. 4. 18:11
 42/58 anonim ***** válasza:
68%
Meg van, aki mentális okok miatt nem tud lefogyni, mint pl. én
2021. dec. 4. 22:48
 43/58 anonim ***** válasza:
64%

40-es, ne haragudj, de nem vagy túl kedves.

Kerestem neked képet. Ennek a cikknek az ábrája meg is felel:

[link]

Tippem szerint neked a másodiktól vagy legkésőbb a harmadiktól mindegyik "kövér".

Én az ötödiktől nevezném kövérnek, a negyedik is még túlsúlyos és nem véletlenül teszek különbséget.

Én a BMI felső határa környékén a másodikra hasonlítok, a durvább 2 év alatt a harmadikra, jelenleg és talán életem nagy részében az elsőre.

Mondjuk nő vagyok, így nem olyan egyszerű, de körülbelül látszik a lényeg így is.

Egyébként neked miért nem mindegy, hogy más hogyan él és hogyan élvezi az életet?

2021. dec. 4. 23:18
 44/58 anonim ***** válasza:
59%

3.képtől már ducinak látom.Mondjuk ez az ábra nem sokat mutat meg arról, hogy a valóságban hogy néznek ki az emberek.Aki oldalnézetből nem tűnik túl ducinak, szemből és hátulról még lehet széles...Ugye ki hogyan hízik.

Nekem teljesen mindegy ki mitől boldog, ezt le is írtam.Azt nem értettem csak, hogy minek ad diétás tippeket olyan ember, akinek volt már gondja a súlyával.Pláne miért egészséges, és vékony, sportos ember(ek)nek, akiknek sosem volt a súlyukkal probléma.

2021. dec. 4. 23:29
 45/58 anonim ***** válasza:
79%
Kedvencem, hogy mindket lakotarsam ITs: ronda, dagadt, elhizott. 25 evesen kb 45nek neznek ki, boven 100 kilo felettiek, az egyik sztem 150 feletti. Ok azzal takaroznak, hogy a tanulas es a munka miatt nincs idejuk egeszsegesen elni es sportolni. 😂😂 Aztan csodalkoznak ha par ev mva meghalnak cukobetegsegben.
2021. dec. 9. 00:37
 46/58 anonim ***** válasza:
95%
Le lehet ertekelni, de ehelyett mondjuk elmehetnetek ti is setalni, futni, edzeni. Lakotarsaim ki sem mozdulnak gyorsetterembol rendelik mar a reggelit is. Kajak nem is sajnalnam ha kesobb barmilyen betegseguk lenne.
2021. dec. 9. 09:38
 47/58 anonim ***** válasza:
22%

"Azt nem értettem csak, hogy minek ad diétás tippeket olyan ember, akinek volt már gondja a súlyával."

Nem én vagyok, a válaszoló, de mert hiteles? Én legalábbis nem fogadom meg olyanok tanácsait, akik soha nem voltak kövérek. Mintha én antialkoholistaként adnék tanácsot alkoholistáknak, hogy hogy nem kell rászokni az italra, illetve hogy kell leszokni. (Ne igyál.)

2021. dec. 9. 10:10
 48/58 anonim ***** válasza:
46%

47 A kettőnek semmi köze egymáshoz, óriási baromságot írtál.Ahhoz, hogy valaki ne hízzon el olyan étrendre és életmódra van szükség, kitartásra és akaratra.Ne hogy azt hidd már, hogy én, vagy bárki más aki vékony és sportos az nem hízna el, ha csak a szarokat zabálná és tespedne.Ők is híznak olyankor, csak van annyi eszük és akaraterejük, hogy a 3. plusz kilónál legkésőbb megálljt parancsolnak maguknak és átértékelik az életmódjuk.

Erre jön egy korábban súlyproblémákkal küzdő ember, aki épp ebben a pillanatban nincs elhízva, és okoskodik a normális embereknek, hogy hogy kell faszán élni.Ez hiteles?Köze sincs hozzá.

2021. dec. 9. 10:16
 49/58 anonim ***** válasza:
8%
Nekem hiteles. Alapból nem nézi le, akinek nincs akaratereje. Mert másnak meg másban nincs. Plusz rengeteg más mentális ok is lehet, amiben megértőbb, akinek volt hasonló baja, mint aki csak arra használja a kövéreket, hogy jobban érezze magát valakinél.
2021. dec. 9. 10:39
 50/58 anonim ***** válasza:
40%
49 Nem fogod fel, hogy nem rólad volt szó?Arról van szó, hogy egy súlyproblémás ember NEKEM ne adjon tanácsot.Mert kettőnk közül én tudom, hogy mi kell a normális súly tartásához, ő meg NEM.Nekem nincs szükségem tanácsra, pláne nem az övére.Ami jól működik, azt nem kell megjavítani.
2021. dec. 9. 10:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!