Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyik haverom letiltott...

Egyik haverom letiltott azért, mert az oltás mellett döntöttem. Mit mondasz erre?

Figyelt kérdés
Oltásellenes, ezért letiltott.
2021. nov. 27. 10:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
46%
Csak annyit, hogy ezt a havert mar valoszinuleg en engedtem volna el az ismeretsegi korombol, ha fanatikus oltasellenes.
2021. nov. 27. 12:16
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én se oltatom magam, de senkit nem diszkriminálok ilyenért. Engem nem érdekel, hogy ki oltata, ki nem. Haverod egy f@sz.
2021. nov. 27. 12:54
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, mi közöm hozzá?
2021. nov. 27. 12:57
 14/19 A kérdező kommentje:

Nem trollkodtam, ez az igazság, tényleg letiltott. Ledöbbentett kicsit a dolog, ezért írtam ki a kérdést. De amúgy nem visel meg.

Mindenesetre azért ezt a kérdést itt hagyom, hogy az oltásellenességben egyesek idáig is elmennek. Bár tegyük hozzá: a srác egyébként sem százas, szóval nem hinném, hogy csak ez a téma hozta volna ki belőle ezt.

2021. nov. 27. 14:29
 15/19 A kérdező kommentje:

Aki ilyen fanatikus, az másban is az.

Lehet, jobb megszabadulni tőle.

2021. nov. 27. 14:31
 16/19 A kérdező kommentje:
Vagyis lehet, másban is az.
2021. nov. 27. 14:31
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem fértek össze egymással sehogy, akkor jobb is, ha nem haverkodtok tovább.

Én magam is oltásellenes vagyok, de amíg valaki nem tolja az arcomba az oltáspárti propagandát, addig nem foglalkozok vele, hogy oltat-e, vagy sem. Ez magánügy.

Pont ugyanígy nem érdekel más emberek vallása és a politikai nézetei sem, viszont azokat én is letiltom, akik nem fogadják el az én véleményemet és minden áron "meg akarnak téríteni" arra, ami szerintük helyes.

2021. nov. 28. 19:15
 18/19 anonim ***** válasza:
41%
A "haverodat" minősíti a viselkedése, nem téged. Előemberekre felesleges időt pazarolni a XXI. században!
2021. nov. 29. 16:33
 19/19 anonim ***** válasza:
61%
Hát figyelj. Gondolkozz kicsit az ő fejével is. Lehet, hogy csak megválogatja a barátait, és nem akar olyannal tovább baráti kapcsolatot ápolni, aki szándékosan árt a saját egészségének. Lehet, hogy kicsit értelmesebb barátokra vágyik. Most a lehető legkedvesebben próbáltam fogalmazni.
2021. dec. 9. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!