Egyik haverom letiltott azért, mert az oltás mellett döntöttem. Mit mondasz erre?
Nem trollkodtam, ez az igazság, tényleg letiltott. Ledöbbentett kicsit a dolog, ezért írtam ki a kérdést. De amúgy nem visel meg.
Mindenesetre azért ezt a kérdést itt hagyom, hogy az oltásellenességben egyesek idáig is elmennek. Bár tegyük hozzá: a srác egyébként sem százas, szóval nem hinném, hogy csak ez a téma hozta volna ki belőle ezt.
Aki ilyen fanatikus, az másban is az.
Lehet, jobb megszabadulni tőle.
Ha nem fértek össze egymással sehogy, akkor jobb is, ha nem haverkodtok tovább.
Én magam is oltásellenes vagyok, de amíg valaki nem tolja az arcomba az oltáspárti propagandát, addig nem foglalkozok vele, hogy oltat-e, vagy sem. Ez magánügy.
Pont ugyanígy nem érdekel más emberek vallása és a politikai nézetei sem, viszont azokat én is letiltom, akik nem fogadják el az én véleményemet és minden áron "meg akarnak téríteni" arra, ami szerintük helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!