Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyik haverom letiltott...

Egyik haverom letiltott azért, mert az oltás mellett döntöttem. Mit mondasz erre?

Figyelt kérdés
Oltásellenes, ezért letiltott.
2021. nov. 27. 10:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Az ilyen nem haver.
2021. nov. 27. 10:52
 2/19 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van.
2021. nov. 27. 10:53
 3/19 anonim ***** válasza:
91%

Azt, hogy az ilyen haver után kár szomorkodni..

Szánalmas..

Én sem oltatom magam, de hogy ezért bárkit is lenézzek, vagy megszüntessem a kapcsolatot, csak mert beoltatja magát nevetséges.

Nincs két olyam ember, aki mindenben egyetért, úgy kell elfogadni a másikat, ahogy van.

2021. nov. 27. 10:53
 4/19 anonim ***** válasza:
86%
1es vagyok, az ilyen embert engedd el, sosem volt a haverod. Nekem van baratom akivel pl nem értünk egyet politikai téren de kit érdekel? Mellozzuk a témát, ettől még ugyanúgy baratok vagyunk. Egyik legjobb barátom meleg, szegény felt elmondani nekem hogy elitelem, nem leszek többé a barátja, korberohogtem. Mondtam hogy azt szeret akit akar, ettől a szememben ugyanaz az ember marad.
2021. nov. 27. 10:58
 5/19 anonim ***** válasza:
93%
Én se oltattam magam, de nem vagyok ellenes és ezért letiltani valakit nevetséges :D
2021. nov. 27. 11:00
 6/19 anonim ***** válasza:
52%

Azt, hogy biztos nem ember.

Iq 0

2021. nov. 27. 11:03
 7/19 anonim ***** válasza:
45%

1. Trollkodsz, hogy megerősítsd az emberekben, hogy aki nem adatja be az oltást, az hülye. Kitalált sztori és téged minősít.

2. Ha mégis igaz a dolog, mit kéne mondanunk? A te "haverod" volt, a te sarad, ha hülyékkel veszed körül magad. Ha így áll hozzád, sosem volt a haverod, ciki, hogy erre csak most jöttél rá.

3. Tiltott Fb-n, ami katasztrófa, mert csak ott beszéltetek. Ezért most random idegeneket kérdezel meg, hogy mi erről a véleményük.

2021. nov. 27. 11:17
 8/19 anonim ***** válasza:
79%
Alacsonyak az igényeid barátok szerint, szerintem. :D
2021. nov. 27. 11:21
 9/19 anonim ***** válasza:
46%

Én oltáspárti vagyok,3 db Pfizert kaptam.

Pontosabban nem oltáspárti vagyok, csak sajnos ez az egyetlen egy módja van annak, hogy ebben az elcseszett világban RELATÍVE szabadon élhess (Apró - régebben, ha nem voltál koldus, vagy teljesen létminimumon élő - akkor alkalmasint teljesen megengedhető, hétköznapi dolgokra célzok: olyasmikre, hogy néha-néha urambocsá beülhess meginni egy kávét, vagy elfogyasztani egy süteményt).

2021. nov. 27. 12:00
 10/19 anonim ***** válasza:
96%

9. vagyok

Szerintem amúgy ez magánügy. Én nem értem azokat sem, akik úgy posztolják az oltásukat Facebookra, hogy Beoltattam magam érted. Hát értem ne oltassa be magát senki!

Mindenki a saját maga egészsége, meg max. a közvetlen családtagjai miatt oltakozzon, ne értem, ne miattam!

2021. nov. 27. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!