Egyik haverom letiltott azért, mert az oltás mellett döntöttem. Mit mondasz erre?
Azt, hogy az ilyen haver után kár szomorkodni..
Szánalmas..
Én sem oltatom magam, de hogy ezért bárkit is lenézzek, vagy megszüntessem a kapcsolatot, csak mert beoltatja magát nevetséges.
Nincs két olyam ember, aki mindenben egyetért, úgy kell elfogadni a másikat, ahogy van.
Azt, hogy biztos nem ember.
Iq 0
1. Trollkodsz, hogy megerősítsd az emberekben, hogy aki nem adatja be az oltást, az hülye. Kitalált sztori és téged minősít.
2. Ha mégis igaz a dolog, mit kéne mondanunk? A te "haverod" volt, a te sarad, ha hülyékkel veszed körül magad. Ha így áll hozzád, sosem volt a haverod, ciki, hogy erre csak most jöttél rá.
3. Tiltott Fb-n, ami katasztrófa, mert csak ott beszéltetek. Ezért most random idegeneket kérdezel meg, hogy mi erről a véleményük.
Én oltáspárti vagyok,3 db Pfizert kaptam.
Pontosabban nem oltáspárti vagyok, csak sajnos ez az egyetlen egy módja van annak, hogy ebben az elcseszett világban RELATÍVE szabadon élhess (Apró - régebben, ha nem voltál koldus, vagy teljesen létminimumon élő - akkor alkalmasint teljesen megengedhető, hétköznapi dolgokra célzok: olyasmikre, hogy néha-néha urambocsá beülhess meginni egy kávét, vagy elfogyasztani egy süteményt).
9. vagyok
Szerintem amúgy ez magánügy. Én nem értem azokat sem, akik úgy posztolják az oltásukat Facebookra, hogy Beoltattam magam érted. Hát értem ne oltassa be magát senki!
Mindenki a saját maga egészsége, meg max. a közvetlen családtagjai miatt oltakozzon, ne értem, ne miattam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!