Mit csináljak a 2 lakótársammal, akik jóformán egész nap csak esznek és sz*rnak?
Próbálj elköltözni, ez vicc és megértem, hogy zavar. 😅
Hadd reagáljak viszont pár pontra.
Habár igazán egészséges kaját nehéz rendelni (most látom igazán: reflux és koleszterin miatt szigorú diétán lennék, mialatt munka mellett tanulok, szeretek főzni, de nem mindig az a prioritás). Ettől még nem csupán full egészségtelent vagy zsírosat vagy hízlalót lehet. Lehet rendelni roston sült halat zöldségkörettel pl.
Boltba én se szoktam kimenni, holnap is jön hozzám a bolt. :D
Semmi köze az egésznek ahhoz, ki mennyiszer kap el nyavalyákat. Én pl átlag havonta, pedig a BMI-m rendben, mozgok, eszem zöldségeket, gyümölcsöket, iszom a vizet, a zöldteát.
Nem tipikus IT emberek.
Én nemsokára kezdek a harmadik IT munkahelyemen. Pont, hogy az a benyomásom, hogy az IT-ban dolgozók nagyrészt vékony emberek, korszerű gondolkozással (nemcsak ezen a téren), kevés a dohányos, a többség sportol, sokan odafigyelnek az étrendjükre is.
A lakótársaid nem semmi arcok, én kikészülnék. 😅
29N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!