Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tudnék kezdeni ezekkel a...

Mit tudnék kezdeni ezekkel a problémákkal?

Figyelt kérdés

Igazából nagyon régóta megvan bennem az, hogy másoknak megfeleljek, de közben tudom, hogy semmi értelme. Legbelül mégis folyton ezen rágóm magam.

"Vajon ő mit gondol rólam? Elég jó vagyok-e bizonyos dolgokhoz? "

A másik, hogy mindenre nagyon rástresszelek, és mindenből a maximumot akarom kihozni.

El sem tudom képzelni, hogy valami ne sikerüljön elsőre, mert "beégek" mások előtt. Közben erről is tudom, hogy egy hülyeség és másodszorra is jó,ha sikerül (vizsga stb.),de legbelül ezen is mindig kattogok.

Szerintem mindig is bennem volt egy ilyen,de ennyire durván nem.

Most jöttem rá erre a dologra és nagyon bánt,hogy nem tudok ellene semmit tenni.

Szerintetek mit csinálhatnék?

17/F

2021. nov. 16. 12:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kamaszkorban ez sima ügy. Kialakul a személyiség, ami meg akar felelni, másrészt egyéniség akar lenni. Tapasztalatlan vagy, nem tudsz igazából semmit, ezért bizonytalankodsz. A kifelé megfelelni vágyás bár normális, de kerülendő. Inkább arra törekedj, hogy érezd magad jól és olyan dolgokat csinálj, ami magadnak megfelelő.
2021. nov. 16. 12:56
 2/11 A kérdező kommentje:

Ez eddig oké, és köszönöm a választ.

Én is tudom, hogy hülyeségeken idegeskedek.

Csak nem tudom, hogy mit tudnék tenni ellene.

2021. nov. 16. 13:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg teljesítendő feladatként fogod fel az élet kihívásait. Én soha nem éreztem így, mindig az érdeklődés vezetett, hogy vajon én meg tudom-e csinálni. Elsőre messze nem tökéletes a teljesítés, de csak gyakorlás kérdése.
2021. nov. 16. 13:01
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen. Szerintem az első mondatban van az igazság. De olyan idegesítő.
2021. nov. 16. 13:04
 5/11 A kérdező kommentje:

Meg azt hiszem egy kicsit mindig másokhoz hasonlítom magam.

Teljesítés oldalról.

2021. nov. 16. 13:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Mintát keresel.
2021. nov. 16. 13:05
 7/11 A kérdező kommentje:
Hogy érted?
2021. nov. 16. 13:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Örülj neki. Van akinek egyáltalán nincs ilyen kényszere, aztán ő meg alulteljesít.
2021. nov. 16. 13:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Másokhoz hasonlítod magad.
2021. nov. 16. 13:07
 10/11 A kérdező kommentje:

8-as.

Egyáltalán nem örülök.

2021. nov. 16. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!