Miért idegesít annyira, ha valaki segítséget kér pl Facebook poszton keresztül, akkor sok ember csak annyit ír, hogy édes Istenem segítsed meg? Amikor ez semmit nem ér?
Figyelt kérdés
Mit hisznek, hogy majd egy ilyen kommenttől minden jobb lesz?2021. nov. 14. 12:17
1/3 anonim válasza:
Mert idióták.
Ha nem tudok vagy nem akarok segíteni, akkor nem írok oda semmit.
Engem az kr fel nagyon, amikor egy kutyának gazdát keresnek, és odaírják alá, hogy "de szép vagy" "jaj de cuki" "bárcsak befogadhatnám, de....xy kifogáshalmaz" "jajj az én Blökikém is pont ilyen" stb. Agyfarkat lehet kapni tőlük, ha nem fogadja be v. nem támogatja, legalább kussoljon.
3/3 anonim válasza:
Engem már önmagában a social media kuncsorgások is idegesítenek, az ilyenekre élből megy a némitás/kikövetés és hasonlók.
A kommentekre meg, ahogy #1 írja
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!