Hogy tudsz kilépni a komfortzónádból?
Figyelt kérdés
2021. nov. 11. 19:00
1/12 anonim válasza:
Komoly akaraterő összegyűjtése utáni elhatározással.
2/12 anonim válasza:
Nem a megszokott, mindennapi tevékenységeidet folytatod :D
Például ha minden nap főzöl magadnak, ennek a híve vagy, de elhatározod magad, hogy holnap rendelsz valamit
Ez most nem egy durva példa volt, de ez is annak számítható
3/12 anonim válasza:
Hát én sehogy.
Amúgy szerintem úgy, hogy keresel egy nagyon nyomós okot, ami miatt ezt megteszed.
4/12 anonim válasza:
Elmegyek buliba, legurítok bolondos jackyt, henessyt, elszívok 1-2 OG kusht, keresek valami jó nőt azt meg... Azt nyomatom a bulit reggelig.
5/12 anonim válasza:
Én minden nap kilépek. 1 hónapja Pestre járok dolgozni tömegközlekedéssel. Én gyűlölöm a tömeget.
6/12 anonim válasza:
Egyszerűen el kell határoznod és rá kell jönnöd, hogy miért is akarsz belőle kilépni. Valami miatt biztos. Meguntad, idegesít, már nem jó semmi sem. És ha ez miatt rosszul érzed magad, gondolj arra hogy van választásod. Nem kell mindig ugyanazt csináld, nem kell mindig komfortzónán belül mozognod.
7/12 anonim válasza:
Minden nap valami újat kipróbálsz, vagy másképp intézed el a dolgaidat, mint ahogy szoktad..
8/12 anonim válasza:
Leveszem a fejhallgatót a fejemről, és felkelek a számítógép elől.
10/12 anonim válasza:
Felkeltem magam a jo kis alvasokbol h lemenjek edzeni a tizenoras muszakok kozott o.O
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!