Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Oltásellenesek! Van valami...

Oltásellenesek! Van valami értelmes, észérvekkel alátámasztható indokotok is vagy csak vagdalóztok?

Figyelt kérdés
Amiket olvasni szoktam, hogy ezért meg azért oltásellenes valaki, az mind tételesen cáfolható. Pl a legnagyobb baromság, hogy "hosszútávú mellékhatás". Az mRNS felezési ideje órákban mérhető, úgyhogy kb 2 nap alatt kiürül az egész a szervezetből. :)

2021. nov. 5. 06:39
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Miről beszéltek? Többen írjátok, hogy ismerősi körben nem egy, nem kettő vérrögképződés volt. Nekem is van ismerősi köröm, nem is kicsi és 0 db ilyet hallottam. Akkora kamu, mint az állat és felháborító.
2021. nov. 6. 13:49
 42/45 anonim ***** válasza:
37%
Nem érdekel, hogy okoz-e vérrög képződést. Hatásos a covid ellen vagy nem? Hát nem, mert ha hatásos lenne nem lennének megint ennyien a kórházban. Pontosan ugyanaz van most mint tavaly ilyenkor, hiába van 60% beoltva.
2021. nov. 6. 13:56
 43/45 anonim ***** válasza:
41%
Akkor miért is kéne beoltsam magam?
2021. nov. 6. 13:56
 44/45 anonim ***** válasza:
55%
Az én ismeretségi körömben senki sem milliárdos, úgyhogy nem léteznek. :D Mindenki ismeretségi köre, legyen akármekkora, csak egy nagyon kicsi szelete az egész világnak. Azért mert te nem tapasztalsz valamit, amit más igen még nem lesz kamu. Nyilván nem kell elhinni bármit amit más mond, de akkorsem tudhatod biztosra, hogy nem mond igazat.
2021. nov. 6. 14:30
 45/45 anonim ***** válasza:
81%
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a választ.
2021. nov. 7. 01:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!