Oltásellenesek! Van valami értelmes, észérvekkel alátámasztható indokotok is vagy csak vagdalóztok?
Ezt én is.
Viszont megjegyzendő, hogy a Covid hosszútávú mellékhatása a halál.
Ha a halál nem is a leggyakoribb, de a hajhullás, szaglásvesztés mint utólagos tünet a fiataloknál is jelentkezik, a tüdőkapacitás vesztés meg középkortól felfele elég jelentős hosszútávú tünet.
Ehhez képest milyen mellékhatásról tudunk a vakcinák kapcsán?
Az miért társadalmi kockázat, hogy nem oltatom be magam??
Mindenki csakis saját magáért veszi fel az oltást NEM másért! Az oltottakra már nem veszélyes a vírus, nem így van?
Az sem igaz, hogy a korházban kevés az oltott. Nincs erről hiteles bizonyíték/statisztika. Az eü-s ismerőseim is akik nap mint nap ellátják a betegeket egyértelműen cáfolják! Igen is rengeteg oltott pontosan úgyanúgy ott fekszik, mint aki nem kérte az oltást.
Ha már 60%-a megkapta az oltást, az azt jelenti, hogy tavalyhoz képest ennyivel kevesebben kéne legyenek a kórházban. Vagy most ez hogy van?
Én erre azt tudom mondani, hogy majd ajvékoljunk akkor, amikor baj lesz.
Majd ha fizetős oltás lesz kötelező, akkor én is megyek tüntetni hogy vagy legyen ingyenes, vagy legyen választható. De erről jelenleg nincs szó.
Ez egy natha. Eddig se feltem tole. 😂😂 Meg az influenzatol se.
Akinek gyenge az immunrendszere,maga tehet rola. Nincs megtiltva a sport senkinek meg a mertekletes stkezes se,hogy ne legyen zsirdiszno. Az evolucio mindig is arrol szolt,h a gyenge immunrendszeruek kihullanak.
Az oltás pont nem azoknak szól, akiknek gyenge az immunrendszere...
Az érdemi munkát oltás után is az immunrendszer végzi, az pusztítja el a vírust, az oltás csak megmutatja neki hogy mit keressen. Akinek nincs immunrendszere (pl. elnyomják neki gyógyszerekkel szervátültetés után) annak semmi értelme oltást kapnia, nem csinálna semmit.
"Nincs megtiltva a sport senkinek meg a mertekletes stkezes se,hogy ne legyen zsirdiszno."
Mint a kironavírusos Jason Momoa?
"Én erre azt tudom mondani, hogy majd ajvékoljunk akkor, amikor baj lesz."
Ha nem lesz késő. Ott van pl. az USA, ahol egy adag inzulin kb. az egész éves fizetésedbe kerül, de néhány 9gag mémen kívül nem történik semmi, mert a rendszer be van betonozva az ottani társadalomba, és azt veszik természetesnek.
Ha megszokásról van szó, lehet hazai példát is hozni. Másfél év telt el, és a gyerekek már követelik a lezárásokat meg az online oktatást. Vajon mi lesz 10 év múlva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!