Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Oltásellenesek! Van valami...

Oltásellenesek! Van valami értelmes, észérvekkel alátámasztható indokotok is vagy csak vagdalóztok?

Figyelt kérdés
Amiket olvasni szoktam, hogy ezért meg azért oltásellenes valaki, az mind tételesen cáfolható. Pl a legnagyobb baromság, hogy "hosszútávú mellékhatás". Az mRNS felezési ideje órákban mérhető, úgyhogy kb 2 nap alatt kiürül az egész a szervezetből. :)

2021. nov. 5. 06:39
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%

"Ott van pl. az USA"

Nem az USA-ban élek. Tüntessenek ők, támogatom, szerintem is felháborító a helyzetük. De én minek menjek ki a Kossuth térre azért, hogy legyen ingyenes az inzulin az Egyesült Államokban? :)

Mint írtam, majd ha Magyarországon fizetős és kötelező lesz, akkor én is felszólalok ellene. (Ha pedig valaha kiköltözök az USA-ba, ígérem fogok tüntetni az ingyenes inzulinért.)

2021. nov. 5. 12:38
 32/45 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem attól, hogy valaki nem kér egy oltást, nem lesz automatikus ellenes. Gondolom te sem adattad be a világon létező összes oltást.

A koronavírus ellenit nem vettem fel, de nem vagyok ellene, mindenki azt csinál a testével amit szeretne. Én azért nem vettem fel, mert a vírus hatását már ismerem a testemen az oltásét nem. És mivel az előbbi egyáltalán nem viselt meg, így úgy éreztem nem kísérletezek az utóbbival. De nem beszélek le vagy rá senkit…csak számomra túl sok az ellentmondás és nem bízok senkiben. Lehet én csinálom rosszul, lehet nem. De ez az ellenségeskedés szerintem sokkal nagyobb probléma, mint az hogy ki mit csinál a testével.

2021. nov. 5. 13:48
 33/45 anonim ***** válasza:
75%

#30 USÁban nincs kötelező inzulinozás betegként, tehát az említett problémára nem jó példa.

Usában egyszerűen csak szar az egészségügyi rendszer, de a használatára senki nem kötelez.

2021. nov. 5. 13:52
 34/45 anonim ***** válasza:
69%

Én nem ellene vagyok, nem bántok, nem hülyézek le senkit aki beoltatja magát. Szíve joga! Meg persze akiket a munkáltató rákényszerít, ha meg akarnak élni valamiből.

De ÉN nem kérek belőle és pont!

Több családtagom azóta beteg, hogy oltást kapott, ( hónapok óta szarul vannak), és 2-3 ember a baráti körből is.

Kihagyom.

Az elmúlt 2 évben teljesen jól megvoltam oltás nélkül is, semmilyen betegségem nem volt, se megfázás se influenza, se semmi.

Én az immunrendszerem erősítésében hiszek, vitaminok, sok zöldség, friss levegő, sok sport, és ennyi. Ahol kötelező felveszem a szájkosarat mivel megvéd a pénzbírságtól, és tömegrendezvényekre nem járok. Ennyi.

2021. nov. 5. 17:04
 35/45 anonim ***** válasza:
72%

Ha hatásos lenne a vakcina, akkor már kéne látni az eredményét.

Pl Miért vannak megint kb annyian korházban, mint egy éve ilyenkor?

Hiszen a magyarok 2/3-a már be van oltva!

Egyszerűen nem értem🤔

2021. nov. 5. 17:23
 36/45 anonim ***** válasza:
35%

35. Pl azért mert az oltás szart sem ér. 60%- os oltottság mellett nem szabadna, hogy napi 6000+ új fertőzött legyen, és gyanítom hogy ez még emelkedni fog.

A fideszes Gulyás 3 oltással covidos lett tünetekkel, és én vagy pl a párom nulla oltással másfél + év után sincs semmi bajunk, de még az anyósomnak sem aki már idősebb kicsit 50+ êves. Akkor miről beszélünk?

2021. nov. 5. 17:36
 37/45 anonim ***** válasza:
22%
Egészséges vagyok, nem fogok oltatni. Meg kicsit túl sok az olyan eset ismerősi körben, akinél vérrög képződött pfizer után... Apám kapott két kínait, múlt héten mégis elkapta, semmi komolyabb baja nincs, nátha szeru tünetek. És.... Most azt gondolod, az oltás, a sátán adta oltás védte meg a biztos haláltól. Hát a másik sztori az, hogy két oltatlan kollégának is pozitív tesztje lett. Nincsenek a halálukon, sima nátha tuneteik vannak, otthon vannak, pihiznek.
2021. nov. 6. 03:27
 38/45 anonim ***** válasza:
27%
5 millió beoltottnal levehettuk a maszkot, 6 milliónál vissza kell venni... Aki meghalt valamilyen betegségben, az Covidban halt meg. Akit tönkretett a kísérleti vakcina, mert pont utána vérrögök alakultak ki pár nappal, (ismerősi körben nem egy, nem kettő ilyen van), aaaaz persze nem az oltás miatt van. Oltassatok! 4-5-6.... 10000. vakcina is lesz! Bár valószínű hogy az 5. utan meghalsz. Covidban..
2021. nov. 6. 03:39
 39/45 anonim ***** válasza:
46%

#37-38

Úgy is egy ember vagytok.

Ha ennnyi vérrögképződés lenne már a tesztfázisban kiderült volna, ugyanis ez rövidtávú mellékhatás.

Ha önigazolásért hazudsz magadnak cáfolod az álláspontod, számunkra csak hiteltelenné teszed.

2021. nov. 6. 07:48
 40/45 anonim ***** válasza:
60%

Én nem vagdalódzok.

Ez egy nátha.

Én most is beteg vagyok, és vigyázok másokra. Ennyi elég.

A rendszer az istenkáromlás melegágya. Semmi más nincs fent, csak önzőség. A többi le van szarva. Én ebből nem kérek. Minden csak felszín és hamisság. Nincs szükségem oltásra egy nátha ellen, és ezzel mást sem védek jobban. Azt az eszméletlenül kicsi réteget, akikre veszélyesebb, mint más nátha is.

2021. nov. 6. 10:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!