Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak még itt értelmes,nem...

Vannak még itt értelmes,nem rasszista,nem sz.rkeverő és nem trollkodó személyek? 24 éves

Figyelt kérdés

Mert ugyan csak pár napja vagyok itt ,de mindenhol itt ezt tapasztalom..

Azért megkérdezném az ilyen személyeket akik ilyenek.

Ennyire unalmas és rossz az életetek vagy tényleg ilyen lények vagytok..?

2021. jún. 12. 08:56
A kérdező szavazást indított:
Igen van
Nem nincs
Ennyire unalmas az életem
Vagy tényleg ilyen vagyok
24 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Pl ez a kérdésed is erősen provokáló, így ne csodálkozz, ha nem olyan választ kapsz, amilyet szeretnél...
2021. jún. 12. 09:02
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Én néha szoktam trollkodni, de amolyan tréfás stílusban, nem szoktam megbántani senkit. Valamikor olyan hangulatom van, hogy viccet csinálok egy igen komoly témából, de csak fel akarok vidítani néhány embert. Az életem teljes mértékben rendben van, ez az oldal amolyan kis hobbi. Szoktam segíteni a válaszaimmal és nekem is nagyon sokat segítettek már itt, úgyhogy nem egy rossz dolog ez szerintem...
2021. jún. 12. 09:03
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Hanyagold a politika témát, ott vannak a legtöbben. :)
2021. jún. 12. 09:04
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
Egyetértek hármas. Ott elég sokan le is pontoznak.
2021. jún. 12. 09:10
 5/9 A kérdező kommentje:

Politika kategóriában még nem voltam :)

De akkor nem is leszek :D

Köszönöm a tanácsot.

2021. jún. 12. 09:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Ahogy látom itt is elég sokan láthatatlanba lepontozzák a másikat :D
2021. jún. 12. 09:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Szívesen barátkoznék vagy beszélgetnék :/
2021. jún. 12. 10:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ nálad mi számít rasszistának. Egyesek már akkor rasszizmust kiáltanak ha valaki kijelenti hogy ő nem térdelne a BLM-nek (én se térdelnék).
2021. jún. 12. 12:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Amúgy viszonylag sok normális ember is van itt. Csak a hülyék mindig hamarabb írnak. Meg előfordul az is, hogy a normálisabb (is) zokon vesz valami hülyeséget, és ő is szintén hülyeséget ír vissza. Elismerem, héha jól esik osztani a másikat, és előfordul az is, hogy szinte ok nélkül. Nagyon toxic a magyar közösség mindenhol is.
2021. jún. 21. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!