Ha elmúltam már 24 éves, de idén ősszel még (pont) nem leszek 25, akkor beiratkozhatok nappali képzésre, vagy már csak felnőttképzésre?
Figyelt kérdés
Elbasztam eddig az életem. Már nem baszható helyre, de kozmetikázni szeretnék....2020. jan. 14. 22:58
1/2 anonim válasza:
24 évesen még nem basztad el az életed.
Szerinted 40 évesen számítani fog hogy a szakmádban 18 év tapasztalatod van vagy "csak" mondjuk 12 év?
Amúgy persze, az egyetemre (ha arra irányul a kérdésed) +40 évesek is járnak.
2/2 anonim válasza:
100% hogy tanulhatsz szakmát ha eddig csak 1 okj vagy szakmunkás képzésen vettél részt.
Tehát a második szakma ingyenes még.
Azt nem tudom pontosan hogy nappalira mehetsz vagy csak felnőttképzésre de tuti hogy jogosult vagy rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!