Mi legyek? Kb 350-360 pontom lesz érettségin. Ösztöndíjas nappali egyetemi képzéseket ajánljatok légyszi.
Emelt matekból 4-es- 5-ös vagyok, magyarból is, angol 3-as, infóból 5-ös, de infoból van egy előrehozott 5-ös érettségim + LCDL vizsgám, töri 3-as, (+ SZAKMAI: ügyvitel 4-es- 5-ös).
Készségeim nem nagyon vannak, max h szépen rajzolok (de festeni nem tudok), énekelek.
A bátyám azt tanult, de azt mondta, h isszonyú sokan kibuktak. Bekerülni könnyű, de bentmaradni már kevésbé.
És még azt is mondta, h a középszintű word-excelbstb nagyon nem elég oda...
Én is azt tanulok, szerintem elhivatottsággal szerintem simán teljesíthető. Én sokkal nehezebbre számítottam, mint a végül lett, ha emelt matekból 4-es vagy (én is az voltam) akkor az ottani matek nagy része pite lesz, sőt még érdekesebb is, mint a középsulis. A programozós rész meg inkább macera néha, mint nehézség.
#2-es voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!