Az mennyire gáz ha egy 24 éves férfi az anyját hívja át egy könnyű szerelési munkára?
szerintem nagyon gáz...sajnos egyre több "férfinél " tapasztalom ezt, és nagyon elszomorít...
a páromban sem látom sokszor a férfit...néha úgy érzem , én előbb megoldanék bármit mint ő..:( rossz érzés nőként, hogy szereted a másikat, de nem érzed férfinak, nem érzed azt hogy biztonságban érezheted magad mellette, nem érzed azt, hogy ő az erős férfi akire rábízhatod magad...tudom, hülyén hangzik , és sajnos ez van , de hát attól még zavaró..
33/N
4#
Nekem egy suzuki swift vezérléscsere könnyű szerelési munka(autószerelő vagyok), de szerintem az emberek elég nagy részének ez problémát okozna(mivel nem ez a dolguk). Kicsit pontosítani kéne, hogy mi is az a meló.
Elég nagy baj. Ha egy "férfi" (inkább pasi) enynire életképtelen akkor hogy tudtok rá FÉRFIKÉNT tekinteni???!
NAGYON gáz.
Titeket minősít hogy ilyen balfacokkal vagytok együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!