Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy a 40+os...

Miért van az, hogy a 40+os nők döntő többsége agresszív és rosszindulatú, de a férfiaknál ez ritkán fordul elő? És itt nem a zöldségárusnál vásárlás közbeni felületes könnyű csevejre gondolok az időjárásról.

Figyelt kérdés

2017. aug. 22. 06:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Vki megint megpróbál bemászni a gyakira a jól bejáratott, ólmeleg alternatív valóságából.
2017. aug. 22. 07:14
 2/13 anonim ***** válasza:
47%
Ez nem gyakoris provokáció, hanem valóság. Én is azt tapasztaltam, hogy a nőkben sokkal több rosszindulat van. De nemcsak 40 felett, hanem már akár ovis kortól. Én a saját szememmel láttam mit tudnak művelni a másikkal. Munkahelyen is azt beszélik ki, aki nincs ott.
2017. aug. 22. 07:17
 3/13 anonim ***** válasza:
72%

Ez megint egy durva általánosítás. Lehet, hogy a kedves kérdező találkozott 5 ilyen emberrel és ebből következtett. Persze az adott helytől is függ.

Nálunk az újpesti piacon nincsenek ilyen 40+os agresszív nők. De az is lehet, hogy csak nekem volt szerencsém nem találkozni velük.

2017. aug. 22. 07:33
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Miért nem írtok ki 100000+ kérdést arról is, hogy az erőszakos bűnelkövetési statisztikák szinte minden egyes kategóriáját a férfiak vezetik? Jó, igen, tudjuk, 10 nőből 6 nem mosolyog rátok amint meglát titeket, de ez már agyonrágott téma, kell egy kis frissítés...
2017. aug. 22. 08:01
 5/13 anonim ***** válasza:
59%
Prdig mennyivel jobb lenne ha minden 40 es nő 10/10 es lenne, ahogy írni szokta a sok ezerèveegyedül fèrfi...
2017. aug. 22. 08:23
 6/13 anonim ***** válasza:
48%
Igen, ezt én is sokat tapasztaltam már kortól függetlenül. Nem egyet ismerek, aki 10 évvel válás után is folyamatosan próbál minden aprósággal az exe alá tenni. Azért, az az igazán durva, ahogy egymással bánnak a nők.
2017. aug. 22. 08:45
 7/13 anonim ***** válasza:
24%

Inkább 50+, de tényleg hányinger.

Párom se nagyon szeret nőkkel dolgozni.

2017. aug. 22. 09:10
 8/13 anonim ***** válasza:
25%
Az igaz hogy a fizikai erőszakot elkövető emberek nagy része férfi. A verbális erőszak esetében viszont többen vannak a nők. És a verbális erőszak is okoz ugyanolyan lelki sérüléseket, traumát... Csak erről nagyban hallgatnak a feminácik igaz? Ahogy arról hogy is noha az erőszakos cselekmények elkövetőinek nagy része férfi, az áldozatok nagy része is férfi. Szerintem undorító hogy a nők áldozatnak mondják magukat, és a férfiakat ért sérelmeket megemlít valaki akkor rögtön jönnek az agresszív feminista ostobaságaikkal. Itt a gyakori kérdések az élő példa... Szerintem az ilyen nők megérmdelnék hogy jól pic...sán legyenek rúgva, mocskos pszichopaták.
2017. aug. 22. 09:51
 9/13 anonim ***** válasza:
29%
Én rengeteg nővel dolgozok együtt így rengeteget sikerült megismernem. Tényleg nagyon gusztustalanul tudnak viselkedni és nagyon de nagyon kétszínűek és érdekemberek.Meg szeretnek biztosra menni a kapcsolatokban. Addig megtartják a régit amíg az újjal már biztos minden(le is fekszenek velük többször),a másik amikor az ember kint van külföldön,hogy legyen pénz bőven addig simán félredugnak mással(és megmagyarázzák magunknak,hogy megjár...).Nagyon kevés köztük a becsületes, értelmes,igényes nő: kb 2-5% ilyen. A többi semmitérő lény. Nem vagyok meleg,házas férfi vagyok.
2017. aug. 22. 11:47
 10/13 anonim ***** válasza:
81%

Van egy elvárás a nők felé, hogy mivel nők, csak dekor az életük, annyi lenne az életben a dolguk, hogy csinikék legyenek és mosolyogjanak.

Ugyanarra az emberre ha férfi, semmi rosszat nem mondanak, ha nő, akkor egy szar ember lesz.

2017. aug. 22. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!