Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok/Nők (férfiak), örömöt...

Lányok/Nők (férfiak), örömöt okoz nektek a vásárlás?

Figyelt kérdés
Engem pl elég sok stressz ér a hétköznapokban (munkahely, párkapcsolat, megoldandó problémák, stb). Ugyanakkor ömet okoz ha vásárolhatok magamnak egy új dolgot, legyen az ruhanemű, kiegészítő, konyhai kisgép, bármi). Nem haszontalan dolgok ezek, de azert nem akarom, hogy a szenvedélyemmé váljon.

2017. aug. 6. 14:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2017. aug. 6. 14:51
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az a baj, hogy ha összegyűlik egy kicsit több pénzem és beszabadulok egy boltba, nem bírok leállni, el akarom költeni az egészet :( Főleg akkor van ez, amikor ilyen kis százforintos boltokba megyek, mert minden olyan olcsó és félek, máshol nem találom meg ugyanazokat a dolgokat ennyiért, ezért itt helyben meg akarok venni minden hülyeséget, csak mert máshol lehet, hogy drágább és csak mikor hazajövök, akkor realizálom magamban, hogy nincs szükségem pl. málnás illatgyertyákra vagy egy tucat cuki cicás ceruzára...Nem is szoktam rajzolni :c
2017. aug. 6. 14:52
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyáltalán nem, csak stresszt okoz. Maga a vásárlás folyamat is, meg az is, hogy utána csak mégrosszabbul érzem magam, hogy még a pénzt is költöttem :-( Csak akkor vásárolok bármit is, ha már nagyon muszáj. Főleg ruhát, mert akkor még az is ott van, hogy milyen dagadt vagyok, minden sz**ul áll rajtam, nézegetem magam a próbafülkében, hogy úristen, hogy nézek ki már megint... Nekem a ruhavásárlás kínszenvedés...
2017. aug. 6. 14:54
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt veszem meg, amire szükségem van. Nem szórom el a pénzemet kacatokra, és ez az ami örömet okoz nekem.
2017. aug. 6. 15:01
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Minden Bolton szeretek. Pékségbe, élelmiszerboltba is szívesen megyek, imádok válogatni, mindenki szìnes, illatos...

Ruhákat mondjuk ritkábban veszek, csak ha kell, de akkor órákig tudok bolyongani. Drogéria ugyanez.

Nem szokott rossz èrzèsem lenne utána, mivel csak olyasmit veszek, amire amugy is szükségem van, ill megengedhetem

2017. aug. 6. 15:05
 6/19 anonim ***** válasza:
*boltot
2017. aug. 6. 15:05
 7/19 anonim ***** válasza:

* minden

Atyaég ez az autocorrect :D

2017. aug. 6. 15:06
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is örömet okoz. Pl múltkor voltam fent vidékről pesten és levannak árazva a őszi/téli cuccok úgy hogy egy csomó mindent vettem magamnak plusz betoltam egy kfc kosarat ennél boldogabb nem is lehettem volna. Nekem ez egy kirándulásnak is felfogható mivel nálunk semmi nincsen. De bizony ha rossz a kedvem párkap./munka/stb miatt jóérzéssel tölt el ha veszek magamnak egy ruhát,cipőt vagy parfümöt.
2017. aug. 6. 15:24
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Talán annál nagyobb örömöm nem volt vásárlás terén amikor a két kis degumat vettem a kereskedésben, és 0km-el gurultam ki a szalonból a motorommal, hazafelé nem is érdekelt hogy hol mérnek hol nem, szinte futkosott rajtam a hideg.
2017. aug. 6. 15:27
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Sőt rossz érzéssel tölt el ha vásárolnom kell. Mindig célirányosan megyek és a lehető leggyorsabban le akarom tudni.
2017. aug. 6. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!