Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok/Nők (férfiak), örömöt...

Lányok/Nők (férfiak), örömöt okoz nektek a vásárlás?

Figyelt kérdés
Engem pl elég sok stressz ér a hétköznapokban (munkahely, párkapcsolat, megoldandó problémák, stb). Ugyanakkor ömet okoz ha vásárolhatok magamnak egy új dolgot, legyen az ruhanemű, kiegészítő, konyhai kisgép, bármi). Nem haszontalan dolgok ezek, de azert nem akarom, hogy a szenvedélyemmé váljon.

2017. aug. 6. 14:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
változó. van, amikor bűntudatot érzek pénzköltés után, de ez akkor van, ha valami tényleg nagyon haszontalan dologra szórom el. amúgy ha mondjuk ruhákat veszek, az örömmel tölt el, egy szexi ruha mindig dob az önbizalmon :D
2017. aug. 6. 15:34
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
én kaját meg könyvet szeretek venni, mást csak ha muszáj, mert ott döntésképtelen vagyok és órákig állok a polc előtt, mert nem tudok dönteni (és sokszor vásárlás nélkül távozok emiatt) :(
2017. aug. 6. 15:40
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Maga a vásárlás nem, csak a következménye, vagyis a ruha.

Utálom a tömeget, a meleget, hogyha találok valami normálisat az nincs a méretemben. De ez csak a ruhavásárlásra igaz persze.

Bútort, lakásdíszeket azt viszont IMÁDOK vásárolni, egyszerűen imádom a lakberendezős műsorokat is.

Néha úgy érzem, hogy be kell költöznöm egy bútorboltba, olyan jó cuccok vannak ott :D

Remélem nem vagyok ezzel egyedül, de olyan szépen mutat például egy csomó csínes törülköző egymás mellett színsorrendben :D

Szerintem ez már mániákus.

2017. aug. 6. 16:49
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Hobbimhoz kapcsolódó dolgot szeretek vásárolni. Meg ruhát is, de a próbálgatást nem szeretem, csak amikor már megvettem, akkor örülök. Meg nem vagyok túl jó ajándékozásban, ha véletlenül sikerül valakinek megtalálnom azt, aminek garantáltan örülni fog, az is nagyon jó érzés.
2017. aug. 6. 17:17
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Bútorboltba költözés nem rossz, én szívem szerint hobbiboltban, könyvesboltban vagy papír-írószer üzletben vernék sátrat.
2017. aug. 6. 17:19
 16/19 A kérdező kommentje:

Én mióta nyári leárazások vannak, megyek és ruhákra vadászok. Pedig már van annyi, amennyi bőven elég lenne, de mégis ujra es ujra benézek az üzletekbe, hátha még találok valamit..... mert örömet okoz.

Csak ho végén jövök rá, hogy megint nem maradt semmi a fizuból, pedig megfogadtam, hogy spórolni fogok.

2017. aug. 6. 17:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Stresszelek közben de írtó boldog is vagyok. Haza érek csak az öröm marad 😁
2017. aug. 6. 17:43
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor, ha olyan valamit találok a boltban, amire már évek óta vadászok. Egyéb esetben nem. Sőt, rosszul is érzem magam, ha megveszek valamit, aztán később rájövök, hogy arra nincs is szükségem. Akkor mindig eszembe jut, hogy vehettem volna az árán kaját is... :/
2017. aug. 6. 18:21
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindig feldob. A kedvenceim a ruhaboltok, könyvesboltok, drogériák, papírboltok (nem ebben a sorrendben). Kicsit gáz, mert amikor van egy rossz napom, már egyből azon kattogok hogy hova menjek, mit vásároljak, nem akarok függő lenni.
2017. aug. 7. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!