Miért kell mindig más?
Azt vettem észre magamon, hogy ha pl. megrendelek valamit a netről, vagy a boltban veszek valamit, addig nagyon izgatott vagyok, amíg ténylegesen az enyém nem lesz (netről megjön/boltban kifizetem), és onnantól már egyre kevésbé érdekel, kezdek új árut keresni.
Most is rendeltem valamit, de már az újat vadásznám legszívesebben - szerencsére egyelőre sikerült lebeszélnem magam róla. Ezzel más is van így? Vagy nagyon szokatlan?
Valami fontosabb dolgot kompenzálsz, talán tudattalanul.
Rendben vannak az életedben a dolgok? Minden úgy megy, ahogy szeretnéd, nincs hiányérzeted?... Ezeket gondold végig.
Amúgy az a baj ezzel, hogy boltkórossá fogsz válni, és nem biztos, hogy képes leszel kontrollálni a dolgot.
Ajánlanám neked olcsó dolgok gyűjtését.
Mondjuk elkezded gyűjteni a papírzsepiket vagy a szalvétákat. Mindig másmilyet veszel a boltban, amikor amúgy is kellene, de mindig elteszel belőlük egyet.
Így a gyűjtési szenvedélyed is kielégül, az izgalom is megmarad, és a gatyád se megy rá...
De közben igyekezz feltérképezni, mi áll a jelenség mögött, mert valami biztosan.
Nem jól választasz. Mégsem azt rendeled, ami értéket képvisel számodra.
Ahogy az első írja: nem jössz rá, mi kéne igazából, mi az a dolog, amiben hiányt szenvedsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!