Azok akik dolgoznak egy csomót, megszakadnak szinte a sok munkában, elítélik azt aki általában egész nap csak henyél, semmi értelmeset nem csinál?
a “semmi értelmes” az mit jelent?
sok drága magyar szemében az nem munka, akinek van vállalkozása, akár több is, csak az a jó, ha valaki 3 műszakban rohad meg egy gyárban. ha pénzt keresek, nem mindegy, hogy hogyan? az ilyen emberek csak irigykednek. én a szexmunkásokat sem ítélem el, ő is megkeresi a kenyerét, egy NAGYON nehéz módon, holott azt mondják sokan, hogy szexelni könnyű. nem, nem az.
amíg valaki pénzt keres, nem érdekel hogyan csinálja. nőjünk már fel és próbáljunk kevésbé szűk látókörrel rendelkezni.
Tesóm is így volt pár éve egy munkatársával. Ő irodán volt, a másik személy takarított. Végzettség szerint a takarító sztem az általánost sem biztos hogy elvégezte. Tesóm érettségi, + tanfolyam. Meg ugye nem is ugyanaz a munkakör. És a nő sokalta tesóm bérét. Bent ül, míg ő valódi munkát végez. Nem értettem, mi a franc baja van. Bár a legvalószínűbb, hogy szimplán ennyire bekorlátozott.
Alapból az emberek szeretik más melóját lefikázni, kritizálni. Mindenki így van ezzel. Amit te dolgozol, az nehéz. A másik melója mindig könnyebb. Ez az elgondolás. Ugye nem feltétlen van így.
Ergo mások tartják el.
Ja. Vagy örökölt, vagy eleve olyan családba született, ahol van lóvé, és nem sajnálják a gyerekeiktől.Mégis mi a francra fel dolgozzon akkor? Én se dolgoznék. Te sem. Meg senki. Normális ember nem dolgozna ilyen körülmények között. Érted, senki. Sokkal értelmesebb dolgok is vannak a munkánál. Mekkora proli reakció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!