Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Oltásellenesek! Van valami...

Oltásellenesek! Van valami értelmes, észérvekkel alátámasztható indokotok is vagy csak vagdalóztok?

Figyelt kérdés
Amiket olvasni szoktam, hogy ezért meg azért oltásellenes valaki, az mind tételesen cáfolható. Pl a legnagyobb baromság, hogy "hosszútávú mellékhatás". Az mRNS felezési ideje órákban mérhető, úgyhogy kb 2 nap alatt kiürül az egész a szervezetből. :)

2021. nov. 5. 06:39
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
49%
Aki a kockazatrol beszel az tudja hogy a csovesek kozott nepbetegseg a TBC? Ja meg a kedves roma honfitarsaink között hepatitisz jarvany? Ja az nincs csak kovid. Volt egyetemen csoporttarsam aki rühes volt.
2021. nov. 5. 07:11
 12/45 anonim ***** válasza:
60%
De van más. Ők is társadalmi kockázat. Ettől még nem beootatni magad szintén az. Büszkeséget érezhet mindenki, hogy egy közösség részei alkesz csövesekkel. Egy részükjel legalábbis, mert köztük van oltott. De a hülyébbik felével.
2021. nov. 5. 07:22
 13/45 A kérdező kommentje:
6os, igen. Oké. És akkor arra a részre vagyok én és szerintem mások is kíváncsiak, hogy miért? Mi mentén hoztad ezt a döntést? Ja, hogy esetleg te is tudod, hogy 0 észérved van, de nem tudsz kilépni az összeesküvéselméletek bűvköréből? Gondolom azt te sem vitatod, hogy valami miatt nem kéred és nem amiatt, hogy ilyen lábbal keltél fel vagy mert feldobtál egy pénzérmét. De ha még így is lenne, akkor is lenne indok, hogy "azért mert írás lett az 5 forintos feldobás". Mindig van ok és okozat.
2021. nov. 5. 07:28
 14/45 anonim ***** válasza:
85%

Nekem személy szerint ugyanaz a problémám, amiért nem szedek migrénre folyamatosan gyógyszert vagy enyhébb refluxra savlekötőt. Én biztosan nem fogom úgy leélni az életemet, hogy 2 havonta lövetem magam gyógyszerrel, és gyógyszerfüggő leszek.

Ettől akkor vagyok hajlandó eltérni, ha olyan gyakran kapom el, és olyan súlyos tünetekkel, hogy azt elviselhetetlennek találom.

Ez az alap koncepció, ha lesz olyan vakcina, mint pl. a kanyaró ellen, hogy 1 oltással életem végéig megoldja, akkor lehet velem tárgyalni. Alapvetően oltásellenes nem vagyok, se a konteókban nem hiszek, de egyelőre semmi változást nem látok az előző évhez képest azon kívül, hogy valakik jól meggazdagodtak, és már nevelik az embereket a negyedik oltásra meg az ötödik hullámra.

2021. nov. 5. 07:43
 15/45 anonim ***** válasza:
58%

Én azért nem adatom be mert tartok a mellekhatasásoktól

Ismerőseim nagyrésze Pfizert kapott.

Unokahugomnak teljesen megdagadtak a pajzsmirigyei a nyakában és a hónaaljában amitől a fél oldala borzasztóan fáj és a dagadás valamivel lejjebb ment, de még mindig fájdalmai vannak már 5 hónapja.

Másik barátnőmnek a hormonháztartása borult fel teljesen. A menstruációja teljesen felborult az oltás után.

Illetve egy másik ismerősömnek az immunrendszere ment tropára. A 2.oltas után belázasodott, legyengült, később náthás lett és már hónapok óta nem tud kigyógyulni belőle.

Én nem rég szültem, szülés utáni depresszióm van amihez enyhe pánikrohamok is társulnak. A félelem nagyobb rajtam az oltás miatt, így nem adatom be. Illetve ugye félek is az ilyen esetleges mellekhatasoktol.

2021. nov. 5. 07:59
 16/45 anonim ***** válasza:
64%

15

Az immunhiánynak mások a tünetei, de az ismerősöd kezeltesse az elhúzódó arcüreggyulladását!

14

A kezeletlen reflux csúnya szövődményeket tud okozni.

2021. nov. 5. 08:36
 17/45 anonim ***** válasza:
70%
Azért nem oltatom be magamat, mert félek az esetleg hosszabb távon kialakulható mellékhatásoktól. A háziorvosom is többek közt ezért sem javasolta nekem.
2021. nov. 5. 09:11
 18/45 anonim ***** válasza:
32%

A covidnak biztosan alakulhat ki hosszútávú mellékhatása, az oltásnál ilyenről szó sincs.

2021. nov. 5. 09:34
 19/45 anonim ***** válasza:
36%
Minek magyarázkodjunk? Minek észérv annak, akinek agya sincs? Van jobb dolgom.
2021. nov. 5. 09:51
 20/45 anonim ***** válasza:
83%
Én abszolút elfogadom a mellékhatásoktól való félelmet észérvnek. Csak az a baj, hogy ez a kevesebb.
2021. nov. 5. 10:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!