Oltásellenesek! Van valami értelmes, észérvekkel alátámasztható indokotok is vagy csak vagdalóztok?
Nekem személy szerint ugyanaz a problémám, amiért nem szedek migrénre folyamatosan gyógyszert vagy enyhébb refluxra savlekötőt. Én biztosan nem fogom úgy leélni az életemet, hogy 2 havonta lövetem magam gyógyszerrel, és gyógyszerfüggő leszek.
Ettől akkor vagyok hajlandó eltérni, ha olyan gyakran kapom el, és olyan súlyos tünetekkel, hogy azt elviselhetetlennek találom.
Ez az alap koncepció, ha lesz olyan vakcina, mint pl. a kanyaró ellen, hogy 1 oltással életem végéig megoldja, akkor lehet velem tárgyalni. Alapvetően oltásellenes nem vagyok, se a konteókban nem hiszek, de egyelőre semmi változást nem látok az előző évhez képest azon kívül, hogy valakik jól meggazdagodtak, és már nevelik az embereket a negyedik oltásra meg az ötödik hullámra.
Én azért nem adatom be mert tartok a mellekhatasásoktól
Ismerőseim nagyrésze Pfizert kapott.
Unokahugomnak teljesen megdagadtak a pajzsmirigyei a nyakában és a hónaaljában amitől a fél oldala borzasztóan fáj és a dagadás valamivel lejjebb ment, de még mindig fájdalmai vannak már 5 hónapja.
Másik barátnőmnek a hormonháztartása borult fel teljesen. A menstruációja teljesen felborult az oltás után.
Illetve egy másik ismerősömnek az immunrendszere ment tropára. A 2.oltas után belázasodott, legyengült, később náthás lett és már hónapok óta nem tud kigyógyulni belőle.
Én nem rég szültem, szülés utáni depresszióm van amihez enyhe pánikrohamok is társulnak. A félelem nagyobb rajtam az oltás miatt, így nem adatom be. Illetve ugye félek is az ilyen esetleges mellekhatasoktol.
15
Az immunhiánynak mások a tünetei, de az ismerősöd kezeltesse az elhúzódó arcüreggyulladását!
14
A kezeletlen reflux csúnya szövődményeket tud okozni.
A covidnak biztosan alakulhat ki hosszútávú mellékhatása, az oltásnál ilyenről szó sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!