Mit tegyek, ha 37 évesen úgy érzem, hogy elrontottam az életemet?
Esetleg valami konkrétum?
miért gondolod ezt..?
Én 39 éves vagyok, már vagy 5 éve azt érzem, hogy elsz-rtam az egész életemet :D
De már csak röhögök rajta :D Várom a világvégét, szerencsére jól haladnak a dolgok, klímaváltozás, kiújuló hidegháború, stb :D
Tehát van gyereked, aki szeret, akinek szüksége van rád. Ilyen csodálatos kincs mellett kit érdekel, melyik cégnek csinálsz profitot. Légy boldog a magánéletben!
Ha diéta és sport mellet se tudsz fogyni, vizsgáltasd ki magad, hátha akadályozza valamilyen egészségi probléma. Vagy kérd dietetikus és személyi edző segítségét!
Biztos, hogy késő azzal foglalkozni, amit szeretsz? Nem tudod levelezőn, estin befejezni azt a szakot? Muszáj hozzá főiskolai végzettség?
Ha megengedsz egy saját példát, csak nagyvonalakban: családot és karriert szerettem volna. Úgy éreztem, ha legalább az egyik nem jön össze, akkor nem akarok élni. Nos egyik sem jött össze, de itt vagyok, és nagyon boldog, mert jött ezek helyett más, amire nem is gondoltam korábban. És mert tudatosan arra irányítom a figyelmem, ami jó, nem arra, ami rossz. Hálás vagyok azért, amim van, nem azon kesergek, amim nincs.
Épp a gyerek miatt lenne fontos, hogy ha nem is maximálisan, de rendben legyek. Ne értsetek félre, én így végigtolom az életet, épp a gyerek miatt főként, de nem akarom azt hazudni, hogy boldog vagyok, mert nem. Próbáltam orvosi segítséget kérni, addig sem jutottam, hogy a körzeti orvos fogadjon. Magán nem fér bele. Akkor mit tegyek?
6, köszönöm, hogy ezt leírtad, sok sikert és boldogságot az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!