Normális, ha 18 évesen úgyérzem, hogy elrontottam az életemet?
Főleg a párkapcsolatra gondolok, még nem volt barátnőm, de úgy érzem, hogy nem is lesz. Nagyon csendes vagyok, nem vagyok gazdag, valamint nem nézek ki valami jól. Régebben lett volna lehetőségem egy kapcsolatra, de sajnos nem éltem vele. Nem nagyon tudok lányokkal barátkozni, az osztálytársaim "nagymenő" csajok. Az ismerkedést az is megnehezíti, hogy faluban élek.
Ti ilyen idős korotokban éreztetek ilyet?
nagymenő csajoknál nem is érdemes. (na persze nem azért mert nem érsz fel hozzájuk hanem mert kidobott idő lenne)
szerintem teljesen általános amit érzel viszont az hogy "nem nézek ki jól" ezen simán lehet javitani.
Próbáld lefoglalni magad, törődj többet magaddal mi az ami érdekel és az élet "megadja" egy bizonyos idő után aki melléd való.
Miért rontottad volna el?
Előtted az élet
Szerintem szinte mindenki érezte már így magát.
Ne akarj megfelelni olyanoknak, mint azok a bizonyos “menő” csajok.
Hidd el, velük semmit nem vesztesz.
Korodból kifolyólag (bár közhelynek hangozhat) nagyon sok minden áll még előtted, úgyhogy nincs elrontva az életed.
A nem nézek ki valami jól dolog: lehet hogy csak te gondolod ezt magadról, de ha nem tetszel magadnak akkor lehet tenni ez ellen, az a fontos szerintem, hogy elsősorban magadnak felelj meg!
Remélem sikerül, és egyenesbe jössz:)
18 évesen ezt érezni teljesen normális, csak nem reális.
Még nagyon-nagyon fiatal vagy, és egyáltalán nem a világ vége, hogy ennyi idősen még nem volt kapcsolatod.
Sok embernek 20-25 éves kora körül tárul fel a világ, amikor kikerül a megszokott környezetből,és új helyen, új emberekkel találkozik, új lehetőségek, más ingerek érik.
Nyugi, fognak jönni olyanok bőven, akiket érdekelni fogsz ;)
normális, mivel kamasz vagy, össze vissza dolgoznak benned a hormonok, így aztan sok faxságot tudsz érezni...
Amúgy ember, 18vagy... előtted az élet...
Megsúgom, nekem sem volt 18 évesen csajom, én is el voltam keseredve...
Aztán hogy el voltam keseredve, mikor még 20 evesen sem volt...
Aztán 25 evesen bekamuztam az összes haveromnak, hogy a 25.szülinapomon prostiztam...
De a valóság az, hogy 29évesen veszítettem el a szüzességem, azóta pedig 5 komolyabb kapcsolatom volt, most az 5.et el is vettem, gyerekünk is közeledik... 39/f
18 évesen az en tanácsom, hogy szard le... a nőknek stabil egzisztencia kell a felnőtt életben, kezdj el rajta dolgozni, tanulj, keress valami szakmát, hivatást, amit szeretsz csinálni, amit szeretsz, abban jó is leszel... en pl asztalos vagyok, vallalkozó, évi 20-22milliós bevetelem van, jelenleg elég jól megy ez a szakma...
Reggel felkelek 8kor, kavé, torna ilyenek... 9kor kibattyogok a műhelybe, nyomkodok telefont, youtube, gyakorikérdesek, 10 fele átnézem papíron, eppen mit kéne csinalljak, ha van kedvem nekiallok, ha nincs, akkor csinálom a következő munka papír részét...
10-2ig szigorúan munkával foglalkozom, utána csak ha van meg kedvem... 4kor szigorúan abbahagyom, elmegyek bringazni, futni, nyáron úszni, kajakozni balcsira...
Sajat hazam van, sajat műhely, kenyelmes es eléggé bebiztosított egzisztencia...
Ha olyan lennék mint egy kanos 18éves kisfiú, szó szerint minden ujjamra jutna egy csaj... akar 18 eves is :D
Mellesleg feleségem 23...
De már nem kell, más az ertékrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!