Elrontottam. De ez amúgy normális?
Holnap elutazunk anyával és az egyik ismerősömmel szilveszterezni.Anya ugye már nem 20 éves de ez nem is érdekel.Szeretem anyát.De elővett egy piros ruhát szilveszterre....Hát én picit kiakadtam a ruha láttán...És véletlenül azt mondtam hogy na jó Xy(rokon neve) lesz az anyám..Persze nem gondoltam komolyan.De úgy is mondtam aki nem gondolja komolyan.Anyám meg elkezdte a cuccaimat dobálni és kiabálni hogy pakolja magadnak soha többet semmit nem kapsz/veszek/csinálok miattad..
Földre dobta a ruháim és össze vissza a szobában...
Ez normális? Nem gondoltam komolyan de úgy is mondtam hogy nem komoly...
Oké megbánthatta de szét dobálni a cuccaim és közölni hogy akkor költözz hozzá?!Ez kicsit sok nekem..
Ja és persze csak arra a 3 napra gondoltam amikor mondtam...
Egyébként 14/L
A ruhaval csak az volt gond, hogy piros? Vagy egyebkent is kihivo volt: rovid/kivagott?
Egyebkent szerintem sem kellett volna igy kiakadni. De biztosan megbantotta, probald vele megbeszelni. Lehet mas miatt is feszult es ez rajtad csattant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!