Pinczel Csanád kérdése:
Photoshop betűméret állítását elrontottam és nem lehet normálisan írnom segítség?
Figyelt kérdés
Most használom egy hete a photoshopot (Adobe Photoshop CC 2016) és most éppen egy munkámon dolgozom és elszeretnék rajta helyezni egy szöveget mint szoktam beírom de nem látom hogy hol a szöveg a betűméretnél átállítottam 200-ról 300-ra de még továbbra se láttam majd 1000-re és csak akkor láttam de csak úgy mintha az kb. 30-as betűméret lenne és ezt nem értem ha valaki tudna segíteni segítene mert lehet csak vmit rosszul állítottam be?2016. júl. 9. 13:14
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg nagy méretű a kép amin dolgozol (pl.8 megapixel), ezért "aprók" a betűk. Nincs ezzel semmi gond, ha ugyanezt a betűméretet egy 2 Mp-es képen alkalmaznád, jól látszana. Növeld amekkorára kell!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszd de sajna már próbáltam egy full üres új layeren is és ott is aprók maradtak ):a betűtípust is változtattam mindent amit egy szövegen lehet de hiába semmi... ):
2016. júl. 9. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!