Miért léteznek inrovertáltak ?
Figyelt kérdés
Én is az vagyok, és semmi előnye csakis hátránya van. Közben az extrovertáltak minden megkapnak a világon, semmi hátránnyal. De akkor minek fejlődött ki ez a személyiség ? Semmire nem jó, még utódot nemzeni sem tud, mert nem tudja elcsábítani a nőstényt. Meg persze minden más területen is hátrányt szenved, munka, egészséges értékrend stb.2021. okt. 22. 19:48
11/18 A kérdező kommentje:
Azt képletesen értettem, de látom sikerült megfogni a lényeget. És még én vagyok az egybites...
2021. okt. 22. 20:24
12/18 anonim válasza:
Te nem introvertált vagy, hanem incel valószínűleg, de minimum valami komplexusos hülye, aki talált egy idegen szót a neten.
Introvertáltként 15 fős csapatot vezetek, van karrierem és 17 éves korom óta szinte folyamatosan párkapcsolatban élek. Szóval egyáltalán nem igaz, hogy introvertáltként halálra vagy ítélve....
13/18 anonim válasza:
ez szerintem egy ilyen ösztönös védekezési mechanizmus a világ esetleges h_lyeségeivel szemben; mert a Világ káros. Tudja, már megfigyelte, hogy az emberek gyakran beszólongatnak egymásnak; milyen kis izécskék tudnak lenni egymással; és ő meg ettől okosan elvonul, nem kér belőle. Csak annak nyílik meg biztonságból; aki mellett biztonságban érzi magát; tehát szerintem ez egy önvédő mechanizmus. Nem tudom, lehet, hogy eleve érzékenyebb volt a lelkülete; de ez amúgy nem feltétlenül hátrány. Művészetekben pl egy dalt ír; és telepakolja érzelmi töltetével, nagyon cool műalkotást lehet lérehozni.
14/18 anonim válasza:
akkor változtasd meg magad extrovertálttá, meglehet változtatni a személyiséget:menj ki többször igyál barátaiddal stb. Amúgy is introvertáltként is simán lehet barátot meg csajt szerezni stb. Azt sem értem miért keversz össze ilyeneket hogyha introvertált vagy akkor rossz a szociális készséged, egyáltalán nem. Amúgy is sok előnye van introvertáltnak is. Ha akarsz barátot, figyelmet másoktól, barátnőt azt is simán tudod ne keress kifogást h áh introvertáltként nehezebb
15/18 anonim válasza:
te egy kutya vany? Vagy mi a rák ez a nőstényes cucc?
16/18 anonim válasza:
En is introvertalt vagyok, es az voltam..27 eves vagyok. Korabban nehezebben ment a baratkozas mint most. De ugyanúgy vannak barátaim, es van munkam is. Es volt parkapcsolatom. Introvertalt inteovertalttal nagyon jol megertik egymast amugy.
17/18 anonim válasza:
szerintem te nem tudod mit jelent az hogy introvertált
18/18 anonim válasza:
Hogy miért léteznek introvertáltak? Azért, hogy legyen mit kérdezned! Én introvertált vagyok, barátokkal, párkapcsolattal, munkahellyel, egészséges értékrendel. De látom nem csak én cáfoltam meg a te nézőpontodat. Peace
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!