Csak engem idegesítenek az ilyen kisszerű emberek, akiknek csak a piálás, cigizés, locsogás az egyetlen életcélja?
"De ha egyszer engem az nem vonz?"
Akkor csinál mást nekem mind1 csak ezt ne mert már berúgtam miattad
Biztos vagyok benne, hogy a kérdező csak trollkodik és indulatokat kelteni jött fel az éjjel Gyakorira, mégis vagyok olyan hülye, hogy egyetlen egyszer komolyan reagáljak rá.
Kérdező, jó sokszor csak ömlött a bélsár a szádból, hogy mennyire megveted azokat akiknek "az élete cigiből, piából és locsogásból áll". Szemükre vetetted, hogy annyi mindent tehetnének helyette a 33-as válaszodban, elemezzük ki azt, de rád vonatkozóan:
Megtanulni valamit - te mit tanultál nyár eleje óta?
Művelődni - te mennyit művelődtél? Írtad, hogy sokat olvasol, de nem mindegy mit... Facebook posztok és Messenger üzenetek nem számítanak.
Hobbiba kezdeni - neked van hobbid? Mi az? Mióta űzöd?
Segíteni a rosszabb helyzetben lévőn - te tettél ilyet? Milyen gyakran? Hogyan tetted?
Sportolni - sportolsz valamit? Mióta?
Ezeket a példákat lazán bedobtad a partiarcok ellen, de te magad eddig egyetlen példát sem írtál. Most itt a lehetőség, győzz meg minket is, hogy nem csak a szád jár, hanem tényleg egy önmagad fejlesztésére és a környezete jobbátételén fáradozó ember vagy!
Az eddigi megjegyzéseid alapján te egy felszínes, ítélkező, hamis felsőbbrendűség tudatba burkolózott sznobként viselkedsz, aki semmivel sem jobb, mint azok, akik csak az ivásnak, cigizésnek és locsogásnak élnek. Nem tűnsz jobbnak náluk, csak rájátszol a álművelt sznobra.
Türelemmel várjuk a kifejtésedet, hogy te a fentiek alapján miben vagy valóban értékesebb azoknál, mint akiket lekezelően emlegetsz.
(Hogy ne érje szó a ház elejét: nem iszom rendszeresen, nem cigizem, sportolok, hobbim van (jó sok) és igyekszem művelni magam, de nincs ellenemre, hogy barátokkal beüljek egy-két sörre egy kocsmába.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!