Mit tehetnék a szomszédasszonyommal, hogy oldjam meg?
Semmit se tudsz tenni.
Jó, hogy nem te döntöd el, hogy lehet-e otthon beszélgetnie. Nem a zene ordít, nem flexel, egyszerűen csak él.
Esetleg beszéld meg vele, hogy innentől annyit engedsz, hogy ül a sarokban és olvas vagy keresztrejtvényt fejt. 😂
Esetleg ha ennyire idegesít, csináltass arra az oldalra szigetelést a házra, esetleg kimondottan hangszigetést. Elvégre téged zavar, a te problémád.
Rózsika néninek ti vagytok a közönsége, most erre élvez.
Vannak ilyen emberek, ha tényleg elkezdesz üvöltetni zenét, marhára ideges lesz, mert akkor tudja, nem rá figyeltek.
Sajnos ez a vidéki élet.
Én is bp-ről költöztem ide tahókiára, de már 1000x megbántam.
Nekik ez normális. Bömböltetheted a zenét, de nem értik majd a célzást. Ha lenne tököd és szemtől szembe megmondanád mi a gond, akkor se értenék meg... Sőt, te lennél a bunkó f4sz.
Most költöztél oda és p0fázni mersz? Mit képzelsz te? Kicsinálnának. Direkt nyomatnák utána :)
Sajnos én is kifogtam a jó falusi szomszédot, tehát tapasztalatból írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!