Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Mit tegyek, hogy ne legyek kitárulkozós?

Figyelt kérdés

Sajnos hajlamos vagyok magamról elmondani sok mindent ,ami nem előnyös tulajdonság.Például lelkizni,meg egyebek,és pont munkahelyen,ahol nem kéne.Ha valaki kíváncsi,akkor teszem is alá a lovat nem ,hogy megpróbálnám leépíteni.Időnként kényszert is is érzek a locsogásra,de valamikor olyan kuxxba vagyok,mint ha rá lennék kényszerítve.Úgy is érzem könnyen ki lehet húzni belőlem dolgokat bizonyos szitukban ,ha valaki erőszakos

,ami ritka hála istennek.

2016. okt. 9. 18:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Inkább te kérdezz a kérdezőtől. Nekem ez bevált, hogy sokkal kevesebbet mondjak el magamról....
2016. okt. 9. 18:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Olyan módszert is hallottam már,hogy keresni kell az ilyen szituációkat tudatosan.Sajnos elég keservesen győzöm le a félénkségemet,és 34 éves koromra kezdtem kiállni magamért,de ez a kitárulkozás,kihúzhatóság megmaradt.Fejlődök vagy nem.
2016. okt. 9. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!