Mit tegyek, hogy ne legyek kitárulkozós?
Figyelt kérdés
Sajnos hajlamos vagyok magamról elmondani sok mindent ,ami nem előnyös tulajdonság.Például lelkizni,meg egyebek,és pont munkahelyen,ahol nem kéne.Ha valaki kíváncsi,akkor teszem is alá a lovat nem ,hogy megpróbálnám leépíteni.Időnként kényszert is is érzek a locsogásra,de valamikor olyan kuxxba vagyok,mint ha rá lennék kényszerítve.Úgy is érzem könnyen ki lehet húzni belőlem dolgokat bizonyos szitukban ,ha valaki erőszakos
,ami ritka hála istennek.
2016. okt. 9. 18:01
1/2 anonim válasza:
Inkább te kérdezz a kérdezőtől. Nekem ez bevált, hogy sokkal kevesebbet mondjak el magamról....
2/2 A kérdező kommentje:
Olyan módszert is hallottam már,hogy keresni kell az ilyen szituációkat tudatosan.Sajnos elég keservesen győzöm le a félénkségemet,és 34 éves koromra kezdtem kiállni magamért,de ez a kitárulkozás,kihúzhatóság megmaradt.Fejlődök vagy nem.
2016. okt. 9. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!