Hogyan ne legyek öngyilkos?
Elhagyott a párom, elvetette a babánkat, akire régóta vártunk. Nincsenek barátaim, szüleim mellettem vannak, de mégis egyedül érzem magam. Külföldön élek, teljesen beszűkült a világom és a tudatom.
Tudom, hogy ebből ki lehet jönni, és visszanyerhetem az életenergiáimat, de hónapok óta csak vergődöm.
Cégalapítás előtt állok/állnék, vannak teendőim, de nincs semmi motivációm a folytatásra. Egyszerűen nem akarok élni. Minden porcikám az elmúlást kívánja.
Csak azért nem tettem még meg, mert elvileg egy ilyen periódusból ki lehet mászni valahogy, de nem történik semmi, és már csak idő kérdése...
Nem tudsz magyarországra bisszajönni? Itt tudod hagyni ezt az életet úgy is, hogy nem halsz meg.
Kezdj új életet! Valahol másutt. Számold fel a mostanit, add el, add örökbe, add oda. Menj el valahova nyaralni.
Köszönöm a válaszod.
Éppen itthon vagyok, hazajöttem két hétre, hogy jobban legyek, de nem vagyok.
Nem tudom, mit csináljak... szükségem lenne a külföldi fizetésre, hogy finanszírozni tudjam a vállalkozásom, viszont teljesen egyedül lennék a gondolataimmal. Itthon nagyjából lennének körülöttem, de havi 110-120 ezer forinttal nem tudok mit kezdeni, csak vegetálni.
Bár őszintén szólva, egyik alternatíva sem hoz lázba, csak az elmúlás gondolata.
Nem erdemlem meg, hogy meghaljak, de nem tudok ezen az egeszen tullepni. A volt paromnak konnyebb dolga volt, o az abortusz utan mar azt mondta telefonon, hogy mikor tud legkozelebb szeretkezni es uszni... Illetve, hogy mekkora drama, hogy hetekig nem tud.
Teljesen kuszak a gondolataim, neha szeretem es hianyzik, maskor elont a duh, a babankat folyamatosan siratom, nem tudok talpraallni, pedig lenne perspektiva, de nem megy. Talan nem vagyok alkalmas az eletre...
Meg iden megcsinalom. A modszer mar megvan, ha hazautaztam vegleg, akkor mar csak napok, hetek kerdese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!