Csak engem idegesítenek az ilyen kisszerű emberek, akiknek csak a piálás, cigizés, locsogás az egyetlen életcélja?
Figyelt kérdés
2021. okt. 4. 22:15
41/128 A kérdező kommentje:
#37:
Én csak arra próbálok utalni, hogy rengeteg mindent kezdhet egy ember az életével, és szomorú, hogy sokan mégis csak a piáljunk-cigizzünk-dumáljunk hármasig jutnak. De még szomorúbb, hogy azt nézik ki maguk közül, akik ennél többet csinálnak.
2021. okt. 4. 23:03
42/128 anonim válasza:
Nem arról szól az élet,hogy élvezzük? Valaki így valaki úgy. De amíg ők élvezik az életet te nem fogod, ha mindig másokkal leszel elfoglalva.
43/128 anonim válasza:
De te akkor felteszem nem iszol, nem cigizel, nem dumálsz. Hol tartasz akkor az életben, mit értél el eddig?
45/128 A kérdező kommentje:
#38:
Ne haragudj, de ez így egy kicsit felszínesnek tűnik.
2021. okt. 4. 23:05
46/128 anonim válasza:
Biztos egy hozzád hasonlónak fogják elmondani, hogy pl.: verte őket az apjuk/anyjuk, megcsalták őket, betegek stb.
47/128 A kérdező kommentje:
#42:
Mindenki szeret élvezni dolgokat az életben. Csak szerintem szánalmas, ha valakinek csak ilyen dolgok nyújtanak élvezetet, mint a pia, a cigi meg a locsogás.
2021. okt. 4. 23:06
49/128 anonim válasza:
De még mindig nem derült ki, hogy mi az a marha csodálatos, értékes élet amit te élsz velük szemben XD
50/128 anonim válasza:
Szerintem az a szánalmas,ha ennyire foglalkozunk mások életével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!