Csak engem idegesítenek az ilyen kisszerű emberek, akiknek csak a piálás, cigizés, locsogás az egyetlen életcélja?
Figyelt kérdés
2021. okt. 4. 22:15
101/128 anonim válasza:
Bocsi, de az eddigi válaszaid alapján max. 17-nek mondtalak volna. Egyébként nem, a barátság 100x erősebb és mélyebb kapcsolat mint egy átlagos párkapcsolat. Abban nincsen önzés. (Nekem meg most főleg marhára nem kell kapcsolat, mert most vagyok túl egy megcsalásos, megalázó sz@r kapcsolaton, úgyhogy nem nekem nem lenne jobb.)
Egyébként köszönöm a válaszod!
102/128 anonim válasza:
Egy kapcsolat nem az ivástól lesz felszínes
103/128 anonim válasza:
Borzasztó felszínes dolog, hogy 10-12 barát összeül mondjuk egy kinti főzésre, szalonna sütésre személyesen, akinek van párja mondjuk, hozza azt is és iszogatunk, cigizgetünk, locsogunk egész éjszaka. Borzasztó emberek vagyunk tényleg… 😂
104/128 A kérdező kommentje:
Nagyon félrevittétek az egész kérdést.
2021. okt. 5. 00:10
105/128 anonim válasza:
Mivel semmiféle instrukciót nem kaptunk, csak annyit, hogy aki szeret iszogatni, cigizni, meg locsogni, az egy szaréletű senki, így nem volt nehéz félre vinni.
106/128 anonim válasza:
Figyelj téged nem az olvasás miatt utálnak. Segíteni akarnak neked, te meg játszód a kisujjeltartós sznobot. Rohadt lekezelő vagy. Akkor maradj egyedül a problémáiddal.
107/128 A kérdező kommentje:
Igazából szerintem az zavarja őket, hogy nem csinálom azt, ami szerintük helyes. De ha egyszer engem az nem vonz?
2021. okt. 5. 00:20
108/128 anonim válasza:
AKKOR SZ@RD LE és törődjél magaddal, de látom az nem megy.
109/128 anonim válasza:
Írd már le teljes storyt, inni/parkba úgyse jössz.
110/128 anonim válasza:
Vegyél egy PS-t és játssz. Talán még valami barátokat is találsz online.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!