Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Faluhelyen miért szokás az...

Faluhelyen miért szokás az úttesten tolni a babakocsit?

Figyelt kérdés
Ahol nincs járda ez érthető dolog, de sokszor nem ez a helyzet. Félnek a kutyáktól, amik a ház kerítéséhez rohannak és felébresztik a babát? Rosszak a járdák?

2021. okt. 3. 22:42
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%

#20: Feladom, nem értesz hozzá, de hajtod a téves meggyőződésed.

Most komolyan azt akarod mondani, hogy a DPD, MPL, UPS, DHL, stb nem viszi ki amit az Aliról rendeltél? A mezőgazdasághoz nem értesz, engedd el. Kell menniük a nap folyamán bármikor. Kukás, postás, elmű, gázosok stb stb. Akiknek folyamatosan menni kell? Orvos, mentő, tűzoltó?

Ennél egyértelműbben nem tudom leírni. Az átmenő kamionforgalom egy másik téma, az nem a falu mellékutcáiban megy, hanem a főúton ezért a mellékutak gyalogoszónává alakítása nem oldja meg a problémát, erre kell a kerülőút, ami az egész települést megkerüli.

Amúgy meg a Pilisben csak úgy dübörögnek az ukrán kamionok...

Csak nem te vagy az a csaj aki fix trafipaxot meg főútra fekvőrendőrt akart valami kis faluba?

2021. okt. 4. 15:18
 22/31 anonim ***** válasza:
50%

10-es nyugodtan beszólhatsz, magadat minősíted. Anyukád téged is valószínű mindig a járdán tologatott. :)

További kötekedésben gazdag, polgárpukkasztó szép napot kívánok!

12-es voltam

2021. okt. 4. 16:25
 23/31 anonim ***** válasza:
0%
#22: Majd megkérdezem hol tologatott. De úgy látom nem véletlenül vetted magadra;)
2021. okt. 4. 16:28
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy magára veszi az ember, ha ok nélkül bántják, meg úgy ossza az észt, hogy gyanítom vagy nincs gyereke, vagy ha van is nem sűrűn viszi rossz állapotú járdán sétálni. Az emberi tudatlanság húz fel, pláne ha nincs mögötte semmi féle tapasztalat. Egy EQ-ban szegény embert tükröz a hozzászólásod. 0 empátia..
2021. okt. 4. 17:22
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mindenhol pocsék a járda, illetve nem is folyamatos (vannak telkek amik előtt megszűnik), illetve van hogy a kutya ki tud nyúlni a kerítésen.

Én se megyek soha a járdán a falunkban.

2021. okt. 5. 09:50
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem nekem szólt amit írtál, de én pl. akarnék fix traffit meg akár fekvőrendőrt a falunkba, mi ezzel a gond? Unjuk a 100-as tempóval döngető kamionokat, ez miért probléma?

2021. okt. 5. 09:53
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
#24: Milyen összefüggés van a gyerekvállalás és a szabályok betartása között? Szerintem aki értelmes be tartja a szabályokat függetlenül a gyerekei számától. Mondom én, hogy nagyon betalált az első válaszom, az a bajod. El kell keserítselek, nem lettél feljebbvaló és különlegesebb, csak azért mert szültél. A szabályok rád is vonatkoznak továbbra is.
2021. okt. 7. 07:03
 28/31 anonim ***** válasza:

Nem érzem magam feljebbvalónak “csak mert szültem”. Nem tudom milyen sérelem ért téged, hogy az összes szavadból süt az, hogy lenézed az anyákat.. és most nem a szabályok betartásáról stb. beszélek, hanem ahogy írsz. Akár a korábbi kommentjeidben is.A mai napig nem értem miért szúrja a szemedet az, ha egy anyuka a csendes utcán az út szélén tolja a babakocsit. Nem egy forgalmas főútról beszélünk.

A “milyen összefüggés van a gyerekvállalás és a szabályok betartása között?”-re pedig annyi lenne a válaszom, hogy: Te voltál, aki a leglekezelőbb,leggusztustalanabb választ adta. Mi köze egymásnak a két dologhoz, hogy valaki az út szélén tolja-e a babakocsit meg az között, hogy nagyképűségből, menőzésből? Te ennyire idiótának nézed a nőket/anyákat, hogy tényleg csak kizárólag nagyzolásból inkább kiviszik az út szélére a gyereket, mert- huu de jó a kocsikat lesegetni, meg félre állni, ha jön valaki- címszóval.. arról nem beszélve, hogy nem egy életbiztosítás. És akkor el vagyunk szállva magunktól?

Az meg, hogy “csak mert szültem.” Mi jogon degradálod, hogy anya vagyok? Tudod ebből is látszik nincs gyereked…… mondanám, ha a feleséged vagy férjed így állna hozzád már valószínű nem lenne.

2021. okt. 7. 13:51
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, te mindig betartod a létező összes szabályt. Viszont azt én hadd döntsem el, hogy mit,mikor,hogyan oldok meg, illetve tartok be. Legyen ez az én problémám. Te pedig nyugodtan menj, verd le anyukádon, hogy mi sz, hogy ő nem tartotta be anno a szabályokat? Remélem jól körberöhög..

Ezzel le is zártam.

Ui.: Ha impotens/meddő vagy nem itt kell kiélni a frusztrációdat- Léteznek jó pszichológusok és orvosok.

2021. okt. 7. 14:12
 30/31 anonim válasza:
A faluban, ahol élünk, a centrum felé vezető utcavonal egy részén van úgy kialakítva a járda mindkét oldalt, hogy azon gyalogos és babakocsis is egyaránt tud közlekedni. A vége felé viszont már nincs így kialakítva. A többi kis utcában már a gyalogos se tud elférni a járdának csúfolt valamiken.
2021. okt. 9. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!