Normális ha egy gyereknek olyan késztetései vannak hogy ha pl. véletlenül megérintette az asztal sarkát akkor még egyszer meg kell érintenie különben nem hagyja nyugton a gondolat hogy páratlan számú alkalommal érintette meg?
Aztán még kétszer mert a 4 alkalom valamiért befejezettebbnek érződik a 2-nél (is).
Vagy ha megakad a szeme valamin ami kitűnik számára a környezetből (tárgy, szín, bármi) akkor megint rá kell pillantania?
Vagy én voltam rosszul összerakva? :D
Gyermekkori kényszeresség, de néha magától elmúlik.
Nekem kb 3-5 ilyen jellegű dolgom volt, elmúltak teljesen, viszont rendszerezési, zsilipelési, és takarítási kényszerességeim jöttek elő.
Másnál nem zavar semmi kosz, vagy rumli, a barátaim pedig tudják ezt rólam, így nálunk jövünk össze mindig.
Nem gond, legalább gyönyörű tiszta a házam.
Nekem az volt, ha egyik oldalt rágtam egy ideig az ételt, a másikon is kellett, ha megérintettem a térdem, a másikat is meg kellett, a kockakövekre való lépést nézegettem nagyon, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!