Küzd más is ezek közül a rossz szokások közül bármelyikkel is? Ha már nem, hogyan győzte le őket?
Már augusztus közepe óta képtelen vagyok változtatni 4 (de legfőképp 3 bosszant) hülye szokásomon.
1. hidegen eszek - csak úgy kiveszek valamit a hűtőből és valami oknál fogva nem melegítem meg
2. összevissza eszek - random a nap folyamán eszegetek kenyeret, zsemlét
3. túl sokat eszek - még kiveszek a hűtőből egy darabpt, pedig tudom hogy elég lenne
4. olyan dolgokat eszek, melyeket el kellene kerülnöm
Ti, ha küzdötök ezekkel most, hogyan próbáljátok elkerülni őket? Ha már sikerült felhagynotok velük, hogyan ment? Mit tettetek, hogy végleg el tudjátok őket kerülni?
Nekem ezek szerintem a napirend hiánya miatt maradhattak meg. Már május óta nincs fix napirendem, bár tudom hogy naponta 4x szeretnék étkezni, gyakran mégsem így teszek. Ha egyedül vagyok, könnyebben előfordulnak ezek nálam, és csak a végén van bűntudatom.
Nekem is van rossz szokásom, de ezt nem látom nálad felsorolva.
Néha leugrok az emeletes háza tetejéről.
Ha túlélem, keresek egy másikat, és ott is ugyanezt megcsinálom.
Már így megy évek óta.
Stresszesebb időszakokban nálam is ez jellemző. Vagy egy bizonyos kcal fogyasztás felett zabálok a büntudat miatt meg mert már úgyis mindegy, az egész napomnak lőttek.
Mostanában inkább koplalok, mentálisan szuperül érzem magam, csak fizikálisan nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!