Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ha valaki késik a...

Szerintetek ha valaki késik a munkahelyéről heti 1x-2x, 5-10 percet az mennyire elfogatható?

Figyelt kérdés

2021. szept. 29. 07:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Mindent meg lehet beszélni. Ahol nem, ott dolgozni sem erdemes, még jó penzert sem. Különben költheted terápiára vagy nyugtatókra. Sosem voltam egy elkésős, de ilyen utazási helyzetek előfordulhatnak, főleg aki távolsagival jár, vagy autóval, de dugós útvonalon. En régebbi helyen 6-kor nyitottam a céget, olyan volt a feladatkör, hétre járt a többi dolgozó. Hat biza nem néztem, hogy hányra értem be, vajh pár percet elkestem-e vagy korábban értem be, s nem is mentem el korábban emiatt, mert én zártam. Volt, hogy korábban keltem egy órával, én ugyanúgy bementem, mert minek tököljek otthon. Nem ertem az óranézegetőket. Mindenhol csak a bőrödben vagy, otthon is meg a munkahelyeden is. Ha annyira szar a munka hogy menekülsz, számít par perc, akkor másikat kell keresni, vagy orvost. Szerintem bezeges sport a "ki tud előbb kimenni a kapun" is.

Ez a, 6-ra azert megyek, hogy kettőkor haza tudjak menni, ez nekem azert meredek. En biztos nem kelnék korán emiatt.

Boltba 9:30-ra jartam, 10-kor nyitottam, na es ha 45-re ertem be, akkor mi van ha 10-kor csacsiragyin nyílik a bolt?! Senki sem leskelődött hogy vajh 30-ra ertem-e be. Soha nem volt idegeskedés emiatt nem fogtam ki mániás főnököt. Ahol pontosság kell ptt meg be van tartva mert betartható. Szomszéd utcában lévő munkahelyről azert ciki volna késni.

2021. okt. 3. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!