Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kétes dicsőség ha valaki...

Kétes dicsőség ha valaki soksok éve „kitart“ egy munkahelyen egyedüli stabil pontként míg mindenki más fél-egy évente cserélődik?

Figyelt kérdés

Egy soksok éve (10+ ) itt levő „szent tehénről“ van szó, aki úgy ül itt soksok éve hogy az emberek jönnek mennek és csoda ha valaki fél-egy évnél többet van itt.

Átlagmelós ha 1 évet megél itt már csoda.

Ő meg itt van 10+ éve.

Mindenki más jön megy körülötte, már soksokszor lecserélődött mindenki a cégnél mióta itt van (még a főnökség is!!) de ő marad. A fix pont, az origó.

Mert az ő szavaival élve ő „kitart“.

Azért ez eléggé kétes dicsőség nem?

Hogy van egy cég szar fizetéssel szar feltételekkel és mindenki menekül-de ő nem. Ő marad, ő kitart. 10 éve nyeli a szart, amit senki más nem tesz rajta kívül még 1 évig se.

Én erre nem lennék büszke, sőt.

Ti?

2021. aug. 16. 13:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondta hogy büszke rá?

Másrészt ha nincs jobb lehetősége, akkor mit kéne tennie szerinted?

2021. aug. 16. 14:01
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én se. Nem szabad ilyet csinálni. Ha szar helyen vagy, keresni kell folyamatosan és az első jobb lehetőségre ugrani. Ha annál is jobbat találsz, akkor oda menni. És így tovább, míg meg nem találod a 10/10, abszolút legjobb munkahelyet ever.
2021. aug. 16. 14:01
 3/15 A kérdező kommentje:

"Mondta hogy büszke rá?"

Igen képzeld mondta!! na most mit szólsz?

Mondta hogy mindenki egy semmitérő "ugráló" link alak, mert pár hónap és felmondanak BEZZEG ő aztán 10 éve a helyén van!!

megéri 10 éve a helyén lenni úgy hogy mindig is minimálbért kapott. De szerinte nem ő a hülye, hanem az összes többi aki megpattan.

2021. aug. 16. 14:03
 4/15 A kérdező kommentje:

"Másrészt ha nincs jobb lehetősége, "

10 év alatt? aztán miért ne lenne? miért ki ő, egy születéstől fogva kiátkozott ördögfattyú vagy mi?

2021. aug. 16. 14:04
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem, hanem egy tanulatlan, gyenge képességű, eladhatatlan, iskolázatlan illető aki nem nagyon ugrálhat. Gondolom.

2021. aug. 16. 14:07
 6/15 anonim ***** válasza:
52%
Alapítványi iskola megint? Már magadról írsz ki kérdést más szemével?
2021. aug. 16. 14:07
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom megérteni azokat az embereket akik ilyen 20 éveket egy helyen tudnak lenni (pedig sok ilyen embert ismerek).

De úgy vagyok vele hogy az ő dolguk,én 4 évet voltam max egy helyen azt is két részletben:d

2021. aug. 16. 14:08
 8/15 anonim ***** válasza:

Nem mindenki tud megpattanni.

Az én apám a vizsga előtt hagyta ott a sulit, mert nem akart hegesztő lenni. Neki az állatok voltak a minden.

Elment dolgozni a tsz-be.

2006-ban talált egy sertéstelepet, ahova felvették. 2018-ig húzta, de akkor már csak 128e volt a fizetése. Akkor felmondott. 3 hónapig otthon volt, amíg nem talált egy másik sertéstelepet ahova felvették. Azt tervezi, hogy innen megy nyugdíjba.

2021. aug. 16. 14:20
 9/15 anonim válasza:
Vannak emberek akik rettegnek a változástól az életükben, ezért mindent elkövetnek hogy elkerüljék, még akkor is ha tisztában vannak vele, hogy előnytelen számukra a helyzet. Saját helyzetük takargatására, saját maguk nyugtatására jelentik ki másokról, hogy azok "linkek, meg ugrálnak". Egyáltalán nem mondanám, hogy ne lenne máshol lehetősége, csak meg sem hallgatatja:) Én is ismerek ilyet, bár ő nem büszke rá, sőt, tudja is hogy béna amit csinál. Általában a cég szúnik meg előbb, mint hogy felmondjon, és akkor sodor valamit neki az élet, és azt csinálja amíg ott szűnik meg a lehetősége. Általában a feletteseik kedvencei, mert minden megcsiálnak, és sosem elégedetlenkednek semmivel(kifelé, mert valójában magában tudja hogy nem jó a helyzete). Mániákus konfliktuskerülők.
2021. aug. 16. 14:43
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha nincs befolyása a vezetőségre, akkor nem mindegy?
2021. aug. 16. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!