Az egyetemen miért ennyire dicsőség a piálás meg a piás/bulizós kultúra?
Szakmával itthon is hülyére tudod magad keresni.
Az egyetem pláne a kevésbé színvonalas szakok meg hááát, fogj egy rakat éretlen hülyegyereket, add nekik a szülők pénzét és lám ez lesz. Az a szomorú, hogy komoly szakokon is az az Istencsászár aki tíz év alatt végzi el a képzést és minden buliba matt részeg.
Orvosira jártam kérdező, de egyetlen orgiában mem volt részem és nem is voltak ilyenek, és a bulizósabb diákok sem csináltak semmi olyat, amit más egyetemi szakon ne csináltak volna. Pár hányásig ivás volt. De kb. ennyi. Na jó egyszer a csoporttársaim meglovasítottak egy stoptáblát.
Szóval ne akard igazolni a kisebbségi komplexusodat.
"Az orvosisok a legdurvábbak az összes közül. Orgiák, féktelen ivászat, erkölcstelen kicsapongás stb."
Holnap kezdem a negyedévet, de még én sem hallottam ilyenről 😂😂😂 Azért kíváncsi lennék, ha ezt olvassa egy fellow orvostanhallgató, akkor légyszi hívjon már meg engem is egy orgiára... Most attól, hogy az ember fiatalon indőnként iszik, esetleg részeg lesz nehogy már valami alja, erkölcstelen, kicsapongó ember legyen. Szerintem ilyesmi a szakmunkásokkal és az akadémikusokkal is előfordul.
Azt meg pláne nem értem, hogy honnan veszitek itt néhány kérdésben, hogy az orvostanhallgatók mind gazdag szülők gyerekei, elkényeztetett, budai elitgyerekek. Évfolyamonként 1-2 kivétellel mindenki államilag támogatott szakra jár és itt is ugyanúgy elérhetőek ösztöndíjak, támogatások, diákhitel és egyebek, mint bárhol máshol, szóval nem kell több pénz az egyetem elvégzéséhez, mint bármilyen más szak esetén. Esetleg az jelenthet hátrányt, hogy nem igazán lehet mellette rendszeres diákmunkát vállalni, de az én szüleim pl totál átlagosan keresnek, nem gazdagok, nem orvosok, még csak nem is értelmiségiek és mégsem okoz nekik különösebb anyagi gondot, hogy minimális összegekkel támogassanak.
Az orvosi esetleg akkor tud drága lenni, ha meg akarod venni a könyveket. Azon kívül kell a foni, egy köpeny, meg velünk anno egy sebészi kiskészletet is megvetettek (szike, csipesz, tűfogó) az 10000 volt.
És most szomorú vagyok mert nem voltam orgián. :-( Nem rendezünk egyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!