Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nőként mi volt eddig a legnagy...

Nőként mi volt eddig a legnagyobb lecke az életetek során?

Figyelt kérdés

2021. szept. 27. 20:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
#9 sajnos ez az általános. Ha túl kedves vagy, csak kihasználnak a nők, és lelépnek a bűnözővel. Nem, mintha velem történt volna, lévén tizenéve nincs senkim. 34F
2021. okt. 3. 14:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik, hogy a nagyon kepesztő férfinak vagy lakhatás kell, mert drága az albérlet, vagy a pénzed is, mert nem tud megélni a keresetéből.
2021. okt. 11. 10:07
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A másik, hogy senkit sem érdekel, mit gondolok, mit érzek, ezért megosztani sem érdemes senkivel. A nők "lelkét" csak a szex meg a főtt étel-takarítás kombó miatt viselik el a pasik.
2021. okt. 11. 10:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én azt tanultam meg hogy senkit sem érdekelnek a meglátásaim, a véleményem, a gondolataim.

Az embereket nem érdekli, hogy ki vagyok vagy milyen a személyiségem, csak az, hogy hogyan tudnának kihasználni.

Régebben egy őszinte, kedves ember voltam, nyíltan vállaltan a véleményem, hogy ki vagyok. Kellett egy pár pofára esés, mire megtanultam, hogy az emberek többsége nem érdemel nyíltságot, őszinteséget. Sem munkahelyen, sem iskolában, sem párkapcsolatban.

Azt tapasztaltam, hogy kihasználható lúzer lábtörlőnek nézett a legtöbb ember csak azért mert szelídebb, kedvesebb a természetem és látszik rajtam, hogy érzékeny vagyok. Mostanra nagyon megválogatom a társaságom és azt, hogy kinek mit mondok. Senkinek nem beszélek az érzeseimről, ambícióimról, stb. Férfiakkal főleg megtartom a 3 lépes távolságot, sajnos amióta igy viselkedem azóta nem ért megalázás, bántalmazás.

2021. okt. 11. 21:39
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Volt parom mellett megtanultam, hogy a legtobb ember egy ketszinu szar. Egy eletre elment a kedvem a baratkozastol. Pàrkapcsolat sem erdekel.
2021. okt. 12. 12:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!