Nőként mi volt eddig a legnagyobb lecke az életetek során?
Én azt tanultam meg hogy senkit sem érdekelnek a meglátásaim, a véleményem, a gondolataim.
Az embereket nem érdekli, hogy ki vagyok vagy milyen a személyiségem, csak az, hogy hogyan tudnának kihasználni.
Régebben egy őszinte, kedves ember voltam, nyíltan vállaltan a véleményem, hogy ki vagyok. Kellett egy pár pofára esés, mire megtanultam, hogy az emberek többsége nem érdemel nyíltságot, őszinteséget. Sem munkahelyen, sem iskolában, sem párkapcsolatban.
Azt tapasztaltam, hogy kihasználható lúzer lábtörlőnek nézett a legtöbb ember csak azért mert szelídebb, kedvesebb a természetem és látszik rajtam, hogy érzékeny vagyok. Mostanra nagyon megválogatom a társaságom és azt, hogy kinek mit mondok. Senkinek nem beszélek az érzeseimről, ambícióimról, stb. Férfiakkal főleg megtartom a 3 lépes távolságot, sajnos amióta igy viselkedem azóta nem ért megalázás, bántalmazás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!