Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én utálok törülközni?

Csak én utálok törülközni?

Figyelt kérdés
Annyira macerás, mire normálisan szárazra törlöm magam, alig van kedvem ezért kiszállni a kádból, meg fázok is. Ti is így vagytok?
2021. szept. 25. 20:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
71%
A törölközés még elmegy jó nagy bolyhos fürdőlepedővel, de testápolót használni már utálok, hasonló okok miatt :D
2021. szept. 25. 20:32
 2/20 anonim ***** válasza:
43%

Nem, mert kb. 27 másodpercig tart. Valamit nagyon rosszul csinálsz.

De ha akarod, nem kötelező, nyugodtan vedd fel a ruhát vizesen. Senki nem fog megverni érte. Fázni viszont jobban fogsz, főleg most, hogy jön a tél.

2021. szept. 25. 20:32
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem XD Én is.
2021. szept. 25. 20:34
 4/20 anonim ***** válasza:

1

Miért?

2021. szept. 25. 20:35
 5/20 anonim ***** válasza:
64%
Volt az a film a Komolytalan komornyik. Abban volt, hogy a nőnek volt olyan szerkezete a fürdőszobában ami tisztára szárította mert a törülközésnél több lehet a baktérium :D Vegyél egy olyat :)
2021. szept. 25. 20:35
 6/20 anonim ***** válasza:
64%

Engem a tisztálkodási szerek zavarnak, vagyis az hogy ilyen csúszósak/nyálkásak.

Tiszta libabőr vagyok, meg a fogaimat szorítom már ösztönösen mikor kenem be magam..

Nekem a törülközés már megváltás mert azt jelenti hogy túl vagyok a nehezén. :D

2021. szept. 25. 20:36
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy tisztára :D Szárazra szárította :D Elnézést :)
2021. szept. 25. 20:37
 8/20 A kérdező kommentje:
Nyilv@n nem veszem fel vizesen a ruhát, csak kíváncsi voltam egyedül vagyok-e ezzel 🙄
2021. szept. 25. 20:39
 9/20 anonim ***** válasza:

#5: Eskü nekem is egyből az ugrott be! :-D Testszárítónak hívják.

Tess, kérdező:

[link]

2021. szept. 25. 20:42
 10/20 anonim ***** válasza:
60%
Én is utáltam, de most már úgy csinálom, hogy először kidugom a vízből az egyik karom, azt gyors megtörlöm, utána a másik, utána centiről centire a hasamig, aztán a lábak ugyanígy és így nem fázok annyira, mintha totál vizesen egyszerre kimásznék. Csak így a törcsit kézközelbe kell akasztanom, erre kell figyeljek.
2021. szept. 25. 20:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!