Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én utálok törülközni?

Csak én utálok törülközni?

Figyelt kérdés
Annyira macerás, mire normálisan szárazra törlöm magam, alig van kedvem ezért kiszállni a kádból, meg fázok is. Ti is így vagytok?
2021. szept. 25. 20:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%
Fürdőköntösről hallottal már? Csudajó, meleg, belebujsz és csak a lábadat kell törölni.
2021. szept. 25. 20:46
 12/20 anonim ***** válasza:
41%
Ezt én is èszrevettem hogy bizonyos rèszeken nagyon nehezen száradok meg és egy idő után inkább nem várok vele 🙂
2021. szept. 25. 21:09
 13/20 anonim ***** válasza:
41%

Én is utálok törölközni,kell 2 törölköző,hogy száraz legyek.

Az a testszárító jó dolog lehet,de 500 ezer forint.

Nekem is van testszárítóm, egy hajszárító :D Törölközés után valamikor átmegyek még hajszárítóval is magamon.

2021. szept. 25. 21:29
 14/20 anonim ***** válasza:
56%
Kimondottan szeretem. Mondjuk mikor kamu pamut torulkozovel kellett, az horror volt. De ahogy egy igazi frottir erosen felpezsditi a keringesem, az isteni. Ha hideg a furdo, nagy torolkozod legyen, vagy kettot hasznalj. En eloszor a nagyot korbetekerem magamon es az arctorlovel a vallakig, karjaim szarazra torlom, utana meg ki nem bujva belole kezdem a naggyal.
2021. szept. 25. 21:39
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Mért törölközöl, simán kimész jóidőben a napra meztelenül, aztán ott is megszárad az ember :D

Van nudistastrand, ott még ruha sem kell :D

2021. szept. 25. 21:47
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tippeket, nem is hittem volna, hogy ennyi hasznos választ kapok majd. Teljesen jók ezek a módszerek, mostantól kettőt fogok használni. Nem tudom, eddig ez hogy nem jutott eszembe.
2021. szept. 25. 21:48
 17/20 anonim ***** válasza:
12%
Ahogy én csinálom: zuhanyzás után egyből ki a fürdőből, abban a párában lehetetlen megszáradni. Utána gyors áttörölközés mindenhol, majd legyezem magam a törülközővel. Így elég gyorsan+tényleg szárazra szárítom magam.
2021. szept. 25. 22:50
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is utálok, ezért én úgy szoktam, hogy körbetekerem magam egy törölközővel, és megvárom, hogy megszáradjak :D Ha hideg van, akkor bent maradok a fürdőszobában addig, ott melegebb van olyankor a párától.
2021. szept. 25. 23:44
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Ez jónagy baromság. Ennyire ne legyél már elkényeztetve. Mi lenne ha egyáltalán nem volna melegviz, és hidegvizben kéne fürdeni ? Néha kiprobálhatnád a hidegvizes fürdöt, hogy ne legyél ennyire lusta, gyenge, elkényelmesedett.
2021. szept. 26. 00:35
 20/20 A kérdező kommentje:
B@sszus nem vagyok lusta. Rohadtul lehet bármit mondani rám, de lusta nem vagyok. Ez nem a lustaságról szól, hanem amit sokan írtak fentebb is, hogy "nehéz" szárazra törölni magad.
2021. szept. 26. 06:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!